e-dynamics B.V. heeft een online servicedienst applicatie gerealiseerd. Deze applicatie is een webapplicatie die een organisatie in staat stelt om op eensimpele manier alle zaken rond een servicedienst te registreren en plannen.De applicatie is laagdrempelig van opzet, kan online worden gebruikt of op uw kantoornetwerk is voorbereid op de toekomst; denk aan pda, draadloze verbindingen, rss, sms.

Het arbeidsintensieve- en vaak foutgevoelige proces van planning met behulp van spreadsheets, papieren werkbriefjes of mondelinge afspraken is verleden tijd. Met deze online servicedienst kan iedere medewerker, waar ook ter wereld, via het internetinformatie over klanten of producten oproepen, servicebonnen en servicehistorie inzien, en meer. Dit is een tool waarmee servicemanagers volledig overzicht én inzicht krijgen in welke serviceopdrachten nog openstaan, welke klanten ingepland moeten worden en in hoeverre een planning gerealiseerd is. Overal en altijd direct up-to-date informatie over uw projecten, klanten, planning,monteurs, magazijn en zelfs omzet.

De servicedienst applicatie is verkrijgbaar in twee vormen: een online versie en een standalone server versie. Voor beiden versie’s dient u een abonnement af te sluiten met e-dynamics B.V. Het grote voordeel van de online versie is de lage investering en de zeer lage onderhoudskosten. De online versie is volstrekt veilig en 24 uur per dag beschikbaar. De standalone server versie is geschikt voor organisaties die diverse systemen willen koppelen aan elkaar. De servicedienst applicatie is ontwikkeld op basis van de maatwerkapplicaties die e-dynamics heeft gerealiseerd voor een tweetal bestaande brandbeveiligingsbedrijven.

bron:E-dynamics B.V.