Persbericht

Sim Only Radar is een website met een zeer uitgebreid aanbod van Sim Only abonnementen. Je kunt hier alle providers vergelijken en je vind er de goedkoopste abonnementen. In à©à©n opslag zie je hoeveel een abonnement kost en of er nog aansluitkosten bijkomen. De abonnementen worden heel eenvoudig beschreven zodat het voor iedereen te begrijpen is. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan.
Doordat je gewoon je eigen toestel behoudt, betaal je alleen voor de bel-, SMS-, en internetkosten. Je kunt hierdoor dus veel besparen op je abonnementskosten. In deze economisch slechte tijden is het belangrijk om zoveel mogelijk te besparen. Dat maakt Sim Only zo populair. Bij een normaal abonnement met toestel ben je al snel €40,00 per maand kwijt en bij Sim Only heb je vanaf €1,50 al een telefoonabonnement. Door de vele mogelijkheden kun je zelf je abonnement samenstellen. Er is ook een nieuwsbrief waardoor je altijd op de hoogte blijft van de acties.

Mocht je al een Sim Only abonnement hebben kun je deze via Sim Only verlengen en tegelijkertijd je eigen nummer behouden. De looptijd van een abonnement is gewoonlijk 1 of 2 jaar. Na deze looptijd wordt het contract stilzwijgend verlengd. Hierna heb je als consument een opzegtermijn van 1 maand. Voor de zakelijke abonnementen geldt gewoonlijk een opzegtermijn van 3 maanden. Mocht je enige problemen hebben kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan per e-mail of telefonisch.

Door de snelle levering, de goedkoopste abonnementen, de toegankelijkheid en de overzichtelijkheid van Sim Only is dit in zeer korte tijd de grootste onafhankelijke Sim Only aanbieder van Nederland geworden. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform