Wegens het enorme succes van het SinterklaasTelegram in 2004, heeft Sinterklaas dit jaar het contract met Telegram Service verlengd! De Sint heeft wel als voorwaarde gesteld dat Telegram Service geld moet inzamelen voor een organisatie welke zich tot doel heeft gesteld om kinderen te helpen. Van elk SinterklaasTelegram schenkt Telegram Service daarom 5% aan de Kindertelefoon.

 

Het SinterklaasTelegram is een hele mooie en speciale boodschap van de Sint, waarin bepaalde delen betrekking hebben op de ontvanger persoonlijk. Deze details, zoals de naam, de leeftijd, hobby's en nog veel meer, worden door de aanvrager aan de Sint doorgegeven en de Sint verwerkt ze in een SinterklaasTelegram. Daarbij kan de aanvrager kiezen om à©à©n of meer cadeautjes bij het telegram te versturen.
Men kan ook een eigen tekst opgeven in plaats van de standaardtekst.

Het speciale SinterklaasTelegram stuurt Sinterklaas naar iedereen! Van groot tot klein, van jong tot oud!? Over de hele wereld! Vanaf 1 november kan iedereen via www.SinterklaasTelegram.nl aan Sinterklaas vragen het speciale telegram te bezorgen. De Sint verwacht dat het dit jaar erg druk zal worden met de SinterklaasTelegrammen en heeft daarom dit jaar extra TelegramPieten opgeleid om te zorgen dat alles goed verloopt!

bron:SinterklaasTelegram