Bent u op zoek naar een nieuwe website, dan bent u bij SK-web aan het goede adres, wij zijn een echte webdesign specialist. Wij nemen eerst uitgebreid al uw wensen met u door zodat wij goed geinformeerd aan de slag kunnen met uw website.

In eerste instantie zorgen wij voor een mooi grafisch ontwerp. Dit kunnen wij zelf voor u doen, maar eventueel hebben wij contact met gespecialiseerde grafische ontwerpers om goed uit te pakken. Nadat we samen het grafisch ontwerp hebben goedgekeurd, bouwen wij uw website. Dit doen wij met het bekende Conetent Management Systeem Joomla. Joomla is een zeer flexibel CMS, wat bekend staat om zijn zoekmachine vriendelijkheid. Ook biedt het de mogelijkheid om vrij snel en gemakkelijk extra functionaliteit in te bouwen, zoals slideshows, kalenders, nieuwsbrieven en dergelijke.

Tijdens het bouwen van de website houden wij nadrukkelijk rekening met de vindbaarheid voor zoekmachines, zodat uw website snel gevonden wordt en hoog in de rankings staat.

Wij bieden ook de mogelijkheid om middels extra promotie nog beter in Google te scoren, ons zogenaamde SEO pakket.

Aangezien wij erg houden van een persoonlijke aanpak werken wij vooramelijk in de regio Utrecht, waar wij gevestigd zijn.

Kortom, neem snel contact met ons op om uw wensen door te nemen.