(Persbericht)

Sketch Capital BV heeft vandaag het merk à¢â‚¬Å“Sketch Financial Advisoryà¢â‚¬ geregistreerd via het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) . Een merkregistratie melden wij zodra het merk op absolute gronden en formele eisen akkoord is bevonden en een oppositietermijn is ingesteld.

Merk Sketch Financial Advisory

Sketch Capital BV
gaat het merk Sketch Financial Advisory in licentie uitgeven aan haar 100% dochtermaatschappij
Sketch Financial
Advisory BV. Na afronding van de registratieprocedure betaalt Sketch Financial
Advisory BV maandelijks een fee voor het gebruik van de merknaam aan Sketch
Capital BV.

Klasse-aanduiding

Klasse-aanduiding en opgave van de waren en diensten voor Sketch Financial Advisory:

Kl 35 Reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; bedrijfsorganisatorische en bedrijfseconomische advisering; commercieel-zakelijke diensten in het kader van de begeleiding bij het kopen en verkopen, samengaan, fuseren en splitsen van ondernemingen; zakelijke bemiddeling bij het kopen en verkopen, samengaan, fuseren en splitsen van ondernemingen; administratieve diensten.

Kl 36 Verzekeringen; financiële zaken; financiële en fiscale advisering; monetaire zaken; vermogensbeheer; taxaties in het kader van het uitvoeren van waarde-analyses van ondernemingen of onderdelen daarvan.

Kl 42 Wetenschappelijke en technologische diensten, alsmede bijbehorende onderzoeks- en ontwerpdiensten; dienstverlening op het gebied van industriële analyse en industrieel onderzoek; ontwerpen en ontwikkelen van computers en van software.

Diensten Sketch Financial Advisory BV

Sketch Financial Advisory BV biedt 3 diensten aan:

  1. Advies bij het creëren van waarde
  2. Bedrijfswaardering voor MKB
  3. Schrijven van waarderingsrapporten

Wat is een merk?

Een merk is volgens de officiële omschrijving van BBIE: à¢â‚¬Å“een teken waarmee u uw waren (producten) of diensten onderscheidt van die van uw concurrenten. Inschrijving van uw merk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) geeft u het exclusief recht op het gebruik van het merk voor bepaalde waren (producten) en diensten binnen de Benelux, voor een (verlengbare) periode van 10 jaarà¢â‚¬.

Over het BBIE

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is het officiële bureau voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de Benelux. Bijna een miljoen merken en meer dan zestienduizend tekeningen of modellen staan op dit moment bij het Bureau geregistreerd.

Over Sketch Financial Advisory BV

Sketch Financial Advisory BV helpt bedrijven waarde te creëren

Over Sketch Capital ® BV

Sketch Capital BV is opgericht in 2008. Ons primaire doel is het creëren van waarde. Wij doen dit via eigen ondernemingen, het kopen van bedrijven (of bedrijfsonderdelen) uit faillissement, het nemen van belangen in (in zwaar weer verkerende) bedrijven en beleggingen op de beurs. Alles wat wij doen uit zich in het creëren van waarde.

--

Noot voor de redactie:

Dit bericht staat ook online op: http://www.sketchcapital.com/persbericht/sketch-capital-bv-registreert-merk-sketch-financial-advisory.html

Relevante links:

http://www.sketchfinancialadvisory.com
http://www.sketchcapital.com

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sander Schetters
Directeur Sketch Capital® B.v.
Tel: 076-5875546
Fax: 076-5216920
[email protected]
http://www.sketchcapital.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular