Persbericht

Internationaal marktonderzoeksbureau groeit met cloud-dienst voor moderne bedrijfsvoering
 
´s-Hertogenbosch, 7 november 2012 SKIM, marktonderzoeker voor multinationals in zowel de consumentenmarkt als de business-to-business sector, gaat als eerste Nederlandse onderneming SAP Business ByDesign gebruiken. Deze oplossing is een geïntegreerde suite voor financiën, human resources, verkoop, inkoop, service, projecten en supply chain. SKIM heeft voor deze cloud-dienst gekozen ter ondersteuning van de internationale ambities met standaard geïntegreerde softwarefunctionaliteit, zonder dat zij hiervoor een eigen IT-afdeling moeten opzetten.
 
SKIM adviseert organisaties over het bepalen van hun prijsbeleid, het vaststellen van de communicatiestrategie en het ontwikkelen van nieuwe producten. Omdat SKIM opdrachtgevers ook volgt bij hun internationale ontplooiing, hebben zij zelf kantoren geopend in Londen, Geneve, New York en San Francisco. Het informatiesysteem voor de bedrijfsvoering moet de groeiambitie en internationale expansie ondersteunen. De huidige automatiseringsoplossingen bestaan uit een reeks van losstaande systemen voor onder andere de financiële administratie, het projectmanagement, personeelszaken en het beheren van klantrelaties. Deze versnipperde oplossingen voldoen inmiddels niet meer. SAP Business ByDesign maakt het nu mogelijk om een centrale administratie te voeren, ongeacht de vraag waar de diverse afdelingen of onderdelen van SKIM zijn gevestigd.
 
Geen updates nodig
à¢â‚¬SKIM functioneert als een multinational in het klein, maar dan zonder een eigen IT-afdeling. Het beheer van de systemen laten we zoveel mogelijk over aan experts. Bij voorkeur willen we zo min mogelijk hardware onsiteà¢â‚¬, aldus Eloise Bruinink, Facility Manager bij SKIM. à¢â‚¬Å“Tot nu toe gebruikten wij administratieve systemen vooral voor het registreren van gegevens. Om onze organisatie beter te kunnen sturen, is het echter van groot belang dat wij onze administratieve systemen ook kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld het genereren van prognoses en rapportages. SAP Business ByDesign past uitstekend bij onze wensen. Het is een standaardoplossing die vanuit de cloud wordt aangeboden. Hierdoor hoeven wij ons geen zorgen te maken over software-upgrades en dergelijke. Bovendien biedt SAP Business ByDesign ons alle functionaliteit voor een efficiënte bedrijfsvoering, ondanks het feit dat wij als organisatie op tal van locaties wereldwijd zijn gevestigd.à¢â‚¬
 
à¢â‚¬Å“Wij zijn zeer enthousiast over de nieuwe relatie met SKIM. Zij gaan SAP Business ByDesign gebruiken waar het product voor gemaakt is: 120 kenniswerkers op verschillende locaties op de wereld in staat stellen schaalbare professionele software voor end-to-end processen te gebruiken zonder dat er een grote IT-afdeling nodig is die het systeem moet onderhoudenà¢â‚¬, aldus Herbert Schut, Director Sales Cloud Solutions bij SAP.
 
SAP Business ByDesign
SAP Business ByDesign telt wereldwijd al meer dan 1.100 klanten. Via verschillende mobiele apparaten hebben gebruikers overal toegang tot de business-functionaliteit en alle analyses. De cloud-dienst is vooral geschikt voor bedrijven vanaf 25 medewerkers en voor werkmaatschappijen van grotere organisaties. De SAP cloud-oplossingen worden geleverd vanuit de meest betrouwbare datacenters en beheerd door gekwalificeerde SAP experts.
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 195.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.>

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular