De 18-jarige man uit Hilvarenbeek, die vanmorgen rond de klok van negen uur ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de Beeksedijk in Goirle is enkele uren na het ongeval aan zijn verwondingen overleden. De Beekenaar raakte de macht over het stuur kwijt, werd uit zijn auto geslingerd en kwam daaronder terecht. Brandweerpersoneel heeft de man onder de auto bevrijd. In verband met het letsel van de man kreeg ambulancepersoneel assistentie van de bemanning van een traumahelikopter. Het slachtoffer is met bekken- en thoraxletsel per ambulance overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Het slachtoffer kwam met zijn auto uit de richting Hilvarenbeek en reed in de richting van Goirle. Vermoedelijk heeft de Beekenaar te hard gereden en raakte hij in een bocht van de weg de macht over het stuur kwijt. Een taxibusje, dat uit de tegenovergestelde richting kwam en werd bestuurd door een 29-jarige man uit Goirle, probeerde door te remmen een aanrijding met de personenauto nog te voorkomen. Dat lukte niet en de taxibus kwam rechts van de weg tegen een boom tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd.

De auto van het slachtoffer raakte bij de aanrijding total loss. De taxibus liep aan de voorzijde zware schade op. Personeel van de Afdeling Verkeersongevallen Analyse heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de juiste toedracht van het ongeval. Door het ongeval is verkeer op de Goirlesedijk in Hilvarenbeek en de Beeksedijk in Goirle enkele uren niet mogelijk geweest.

bron:Politie Midden en West Brabant