Op de kruising Maelsonstraat/Provincialeweg heeft woensdagavond om 22.30 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee auto's betrokken waren. Alle betrokkenen zijn met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Een auto die bestuurd werd door een 21-jarige vrouw uit Hoorn kwam uit de richting van Enkhuizen en wilde afslaan richting de Maelsonstraat. In dit voertuig zaten twee passagiers, een 31-jarige man uit Hoorn en een 24-jarige vrouw uit Lelystad. Uit de andere richting (A7) kwam een personenauto, bestuurd door een 27-jarige vrouw uit Hoorn. Zij wilde rechtdoor rijden. Op de kruising botsten zijn tegen elkaar. Er wordt onderzocht of deze 27-jarige bestuurster door rood licht heeft gereden.

Twee van de drie personen uit het eerste voertuig raakten bekneld en ook de bestuurster van de andere auto zat vast. De brandweer kon alle slachtoffers uit hun benarde positie bevrijden en zij zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn en in Alkmaar.Allen verkeren nu in stabiele toestand.

bron:politie Noord Holland Noord