Slachtoffers schennispleger gezocht in Nieuwegein en omgevingWoensdag 27 juli hield de politie in Nieuwegein een 67-jarige verdachte van aanranding aan. De man wordt verdacht van het aanranden van ten minste drie vrouwen in Nieuwegein op City Plaza en in de tram. De man is inmiddels in bewaring gesteld.

Ook in Utrecht deed een aantal vrouwen aangifte van schennispleging en aanranding van een man die aan het signalement van de Nieuwegeiner voldoet. Dit gebeurde onder andere op de Iepstraat en de Wolter Heukelslaan. De politie onderzoekt daarom of de Nieuwegeinse verdachte ook in Utrecht actief is geweest. Mogelijk zijn vrouwen wel door de man lastig gevallen, maar hebben zij geen aangifte gedaan. De politie hoopt dat vrouwen zich alsnog melden voor aangifte als zij vermoeden slachtoffer te zijn geweest van de man.

Signalement: licht getinte man van 67 jaar oud, 1.70 - 1.75 meter lang, bol rond gelaat, kort donker krullend haar, kalend.

Eventuele slachtoffers worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom of Paardenveld (0900-8844) voor aangifte.
 
bron:Politie UtrechtComments are closed.
%d bloggers liken dit: