Maandag 5 september opent Sligro in Enschede de deuren van haar volledig nieuwe
zelfbedieningsgroothandel. Deze Sligro-vestiging aan de Ir. Schiffstraat 246 is maar liefst 5.500 m2 groot en daarmee heeft Sligro, naast de al bestaande vestiging in Almelo, een belangrijk tweede vestigingspunt gecreëerd in Twente.

 

De nieuwe vestiging is nodig om de groei van Sligro in de regio Enschede te continueren. Alle afdelingen zijn ingericht volgens de laatste Sligro-stijl. Blikvanger wordt een grote afdeling voor gekoelde en diepgevroren producten, een specialistische wijn/gedistilleerd afdeling en een royaal assortiment non food voor horeca en grootverbruik. Bovendien is er een 'Rustpunt' gecreëerd voor een gratis kopje Alex Meijer koffie of thee.

Om Sligro-relaties in Enschede en wijde omgeving op een speciale manier kennis te laten maken met de nieuwe zelfbedieningsgroothandel is gekozen voor een Culinaire Parade op maandag 19 september. Zo'n 60 fabrikanten en leveranciers zijn met een stand vertegenwoordigd om de gasten via demonstraties kennis te laten maken met hun producten. Het wordt een feest van keuren en proeven dat, de werknaam 'van bitterbal tot truffel' heeft meegekregen. Toegang uitsluitend met uitnodiging.

Sligro is de grootste totaalgroothandel van Nederland en de meer dan 350.000 vaste klanten in Nederland profiteren van de enorme inkoopkracht. Sligro Enschede richt zich op bedrijven en alle professionals in food zoals horecaondernemers,
levensmiddelendetaillisten, cateraars en grootverbruikers. Om inkopen te kunnen doen bij Sligro dienen klanten te beschikken over een Sligro-klantenkaart. Deze is via www.sligro.nl aan te vragen of vanaf 5 september rechtstreeks bij de vestiging in Enschede. Iedereen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel kan zo'n klantenkaart krijgen, dus ook stichtingen en verenigingen. Daarmee is de Sligro ook een inkoopadres voor consumenten.

bron:Sligro