Rechthoekig bad nu in twee varianten

Het assortiment SMART-line baden van Duscholux is uitgebreid met een variant van het rechthoekig bad in spiegelbeeld van het bestaande rechthoekige model. Daarmee biedt SMART-line meer flexibiliteit voor de plaatsing van het bad in de ruimte. Met een keuze uit twee varianten, met de brede badrand links of rechts, biedt Duscholux vrijheid bij de bepaling waar rug- en voetzijde het beste gesitueerd kunnen worden.

Het assortiment van SMART-line baden combineert een gunstige prijsstelling met groot comfort. Door de royale binnendiepte van 500 mm kan de bader onderduiken tot aan de nek. De brede badrand biedt voldoende ruimte voor allerhande badaccessoires.

Bijzonder in het design is de interessante overgang van strakke naar ronde vormen, die vooral wordt bepaald door de strakke brede badrand aan à©à©n zijde. In combinatie met de zachte, vloeiende binnenvorm ontstaat een beeld dat ook optisch het genieten benadrukt.

SMART-line biedt rechthoekige à©à©npersoonsbaden in vier maatvoeringen, een rechthoekig duobad, een zeshoekig bad, een ovaal bad en twee hoekbaden. Daarnaast biedt de serie twee ruimtebesparende baden, met een smallere voetzone. Met uitzondering van de ruimtebesparende modellen, zijn alle baden ook uit te voeren met drie verschillende whirlpoolsystemen: met bodemjets, met zijjets of met een combinatie van beide.

De rechthoekige SMART-line baden zijn leverbaar vanaf 635,- euro (excl. BTW).

www.duscholux.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie omtrent het bovenstaand wordt u graag verstrekt door Jan ter Haar van Duscholux Nederland (0347 323010) of Gerda de Graaf van Presstige Public Relations (033 245 00 70).

Vianen, 5 december 2008

DUSCHOLUX Nederland BV

Hagenweg 1F, 4131 LX Vianen

T 0347 323 000 - F 0347 320 779

E [email protected]

W www.duscholux.nl