Er komt een speciale extra verkoop van een zeer brede collectie, in goede staat verkerende, vaartuigen, buitenboordmotoren en speelkussens. Dinsdag 2 augustus 2005 zijn deze vaartuigen en buitenboordmotoren te bezichtigen van 9.00 uur tot 15.00 uur bij Domeinen, regio-eenheid Veldhoven. Ze worden verkocht bij openbare inschrijving. De sluitingsdatum van de inschrijving is donderdag 4 augustus 2005 om 10.00 uur.

De algemene voorwaarden van Domeinen Roerende Zaken zijn van toepassing. De brede collectie in zeer goede staat verkerende goederen bestaan uit:

29 boten: allemaal verschillende snelle polyester (motor) boten in diverse afmetingen. De afmetingen variëren in de lengte van 2,20 meter tot ca 8 meter. Ook het bouwjaar van de boten is wisselend. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal in zeer goede staat verkeren.

17 rubberboten: diverse rubberboten in verschillende maten, opblaasbare tot rubberboten met harde bodem en gemonteerde buitenboordmotor. De maten variëren ook in de lengte van 2 tot 5,4 meter

40 buitenboordmotoren waarvan 7 gebruikt en 33 ongebruikt. Sterk wisselend van vermogen van 2 tot 115 PK.

1 jetski, 7 speelkussens in banaanvorm en 1 jeep.

bron:MinFin