Na een succesvolle introductie van de CD Spelenderwijs is de nieuwe oplage nu ook in het hele land bij winkels verkrijgbaar. De CD behoort bij het boek maar kan ook los van het boek gebruikt worden.

Op de CD met prachtige achtergrondmuziek staan twee Ho-Chi-Lee-Wan-Qi-Gong oefeningen (helende energie-oefeningen), twee meditaties voor kinderen (droom-je-met-me-mee verhaaltjes) en twee liedjes (à©à©n aardend liedje en à©à©n massageliedje).

 

De teksten van de CD zijn?door Ellen-Noor zelf geschreven, ingesproken en gezongen. Het liedje "de wandelende boom" stamt af van "The Walking Tree" van Kailash Kokopelli.

Deze CD wordt door jong en oud met enthousiasme ontvangen. Zelfs de ouderen doen vol enthousiasme mee met de wandelende boom en krijgen er glimoogjes van, aldus een van de deelnemers aan de workshop, die de oefeningen van Spelenderwijs toepast tijdens M.B.v.O.

Jong en oud hebben baat bij deze simpele, maar krachtige oefeningen die door de warme stem van Ellen-Noor worden begeleid. De meditaties bevatten positieve affirmaties voor kinderen ter bevordering van het zelfvertrouwen en emotionele groei. Door de oefeningen, die door Ellen-Noor in de praktijk toegepast worden bloeien kinderen open. Kinderen die nooit geknuffeld hebben gaan ineens knuffelen, ze leren hun boosheid kwijt te raken en meer in zichzelf te geloven.

Zowel het boek als de cd zijn geschikt voor iedereen die van kinderen houdt en er van geniet als ze zich ontplooien. De uitleg is eenvoudig, en de resultaten zijn om van te genieten.

Alle kinderen zijn de inspiratie voor Ellen-Noor geweest om het boek te schrijven en de CD te maken, en ze zijn dat nog steeds.

Het doel van Ellen-Noor is heel duidelijk: Al haar ervaring te delen met zoveel mogelijk volwassenen en kinderen, om zo de kinderen spelend wijs te laten worden, en zichzelf te laten blijven en zijn.

Iedereen die het boek en/of de CD heeft kan direct aan de slag. De technieken worden nog uitgebreider besproken en uitgelegd op de Spelenderwijs workshops voor volwassenen.

De volgende "Spelenderwijs"-workshop staat gepland op 10 september 2005 in Noordwijk aan Zee. Wij heten iedereen die interesse heeft van harte welkom. Inschrijven kan vanaf nu. Voor meer informatie over Spelenderwijs verwijzen wij u door naar onze internetsite www.spelenderwijs.com.. Als u nog vragen heeft kunt u een mailtje sturen naar [email protected] .

 

bron:Spelenderwijs