Vanaf heden is het Duitse platform van Spryng live. Spryng is in Nederland en België bekend geworden als een zeer betrouwbare leverancier van mobiele diensten gericht op de zakelijke markt, waarbij de beste prijs/kwaliteit verhouding wordt gerealiseerd. Er maakte al langere tijd een aantal Duitse klanten met tevredenheid gebruik van diverse diensten, die Spryng via haar internationaal platform www.sms-wholesale.com aanbiedt. Om de relatie met deze klanten te verdiepen en zowel een betere, doelgerichtere service als ook maatwerk te kunnen leveren, durft Spryng de stap over de grens en biedt haar diensten nu ook officieel in Duitsland aan.

Via www.spryng.de biedt Spryng haar Duitse zakenrelaties onder andere een SMS gateway voor het verzenden van Bulk SMS en groepSMS. Net zo als in Nederland kunnen gebruikers hun opdrachten met behulp van een online userinterface vanaf de site versturen, of door middel van Spryng‘˜s API de gateway in hun eigen systeem integreren en opdrachten vanuit hun eigen applicaties versturen. Spryng is gespecialiseerd op het gebied van SMS marketing en biedt haar Duitse klanten naast het SMS gateway ook een Premium SMS dienst, net zoals maatwerk naar wens.

Voor het gebruik van de SMS gateway van Spryng alsook voor SMS wholesale-diensten en SMS marketing berekent Spryng geen setup- en abonnementskosten. Er wordt zodoende uitsluitend betaald voor de SMS zelf, waarbij de betrouwbaarheid van de dienst wordt gegarandeerd en de klant optimale kwaliteit krijgt en een goede service wordt geboden. Dit alles tegen zeer scherpe, concurrerende tarieven.
Voor meer informatie bent u welkom op www.spryng.de of neemt u anders gerust contact met ons op.