IT-dienstverlener SPS uit Reeuwijk pakt tijdens ‘BIGevent’ groots uit en behandelt bezoeker als VIP
 
Reeuwijk, 30 mei 2008 - SPS, Nederlandse specialist in IT-beheer uit Reeuwijk organiseert op 14 juni een open dag. Het evenement is bedoeld voor iedereen uit de regio en voor werkzoekenden in de ICT, die kennis willen maken met de organisatie. SPS pakt groots uit, want bezoekers die met het openbaar vervoer komen worden per Hummer-taxi van station naar locatie vervoerd, waarna het ontvangst op de rode loper plaatsvindt. Tijdens het evenement kunnen bezoekers door middel van workshops en productdemonstraties op interactieve wijze een kijkje nemen in de IT-keuken van SPS. Tevens is er volop gelegenheid te spreken met één van de 75 medewerkers.

Aanmelden en locatie:
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.sps.nl/event. Onder de bezoekers worden drie VIP-arrangementen verloot, waarna de winnaars in een Ferrari, Hummer en Porsche mogen rijden.
De open dag vindt plaats aan de Buitenomweg 17 in Reeuwijk. Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mireille d’Hamecourt op 0182- 302222 of [email protected].     
 
---------------------------------------------
 
Over SPS
SPS, opgericht in 1994, is een volledig Nederlands bedrijf dat zich onderscheidt door een proactieve en bedrijfsgerichte benadering van ICT-beheer. SPS biedt totaaloplossingen waarin alle wenselijke componenten op het gebied van ICT-beheer en continuïteit aan bod komen. Dit is ontwerp, implementatie, monitoring, beheer en uitwijk in één. SPS ondersteunt hiermee zowel ICT-afdelingen als ICT-dienstverleners bij het veranderproces van technology provider naar service provider.
In het eigen RES-Q remote beheercentrum wordt gedurende 24 uur per dag, zeven dagen per week maximale beschikbaarheid gegarandeerd voor meer dan vijftig organisaties. Deze diensten worden altijd uitgevoerd op basis van de Gensys-oplossingen voor enterprise systems management.SPS is tevens ontwikkelaar en leverancier van deze Gensys-producten en biedt organisaties zo (totaal)oplossingen.
SPS biedt in haar moderne en beveiligde datacenter uitwijk en disaster recovery-oplossingen als managed service. Meer dan driehonderd nationale en internationale organisaties maken gebruik van de oplossingen en diensten van SPS. SPS is gespecialiseerd in server oplossingen gebaseerd op onder andere Windows, Unix, Linux en Database systemen als SQL server, Oracle en Progress, evenals storage oplossingen van EqualLogic en CommVault. Meer informatie is te vinden op www.sps.nl.
 
Neem voor meer informatie contact op met:
Marcommit PR
René Voorberg
[email protected]
035-582 27 30