Haarlem - Uniek in Nederland: Afval.nl is een nieuw initiatief voor het verhuren van rol,- en bouwcontainers aan iedereen in Nederland. Afval.nl is opgericht om de soorten containers en afvalstromen inzichtelijk te maken en dit te combineren met het plaatsen van een online bestelling

Afval.nl startte vorig jaar met het idee om het voor iedereen in Nederland gemakkelijker en sneller te maken om een rol, en/of bouwcontainer te bestellen. Het bedrijf is niet regio gebonden dankzij een uniek interactief netwerk aan bedrijven in heel Nederland.
 
Snelheid en gemak
Van het bestellen van de dagelijkse boodschappen tot het kopen van een auto, alles kan en gaat digitaal. Vanaf heden is het dus mogelijk om een benodigde afvalcontainer online te bestellen. Selecteer een container, kiest de betreffende soort afval, voer de gegevens in en reken af.
 
Afval scheiden loont
In het kader ‘afval scheiden loont’ probeert Afval.nl het zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Er wordt gewerkt met concrete voorbeelden van containers en afvalsoorten. Hierdoor krijgt de klant informatie over het scheiden van het afval, hoe meer er wordt gescheiden hoe lager de kosten. Het scheiden van afval loont dus, voor zowel het milieu als de eigen portemonnee.
 
 
 
Dit is een origineel persbericht.
Bron: Afval.nl bv