Persbericht

Heel wat mensen gaan jaarlijks met de trein op vakantie. Dit heeft brengt natuurlijk heel wat voor maar ook na-delen met zich mee. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u heel snel en makkelijk van punt A naar punt B gaat. Zodra u op de trein zit kan u zich met heel wat zaken bezig houden. Indien u zich als chauffeur met de auto zou verplaatsen, kan u zich uiteraard niet bezig houden met het lezen van boeken, spelen van spelletjes enz. 

Het is niet alleen makkelijk, neen, het is ook nog eens voordelig! De treintickets zijn vaak goedkoper als de benzine van de wagen. Uiteraard is een trein ook goedkoper als een vliegtuig, alleen zal u hier wat langer moeten opzitten. Jongeren kiezen ook vaak voor een trein oplossing. Zeker voor grote groepen kan dit zeer interessant zijn. Het is niet altijd even makkelijk om voldoende chauffeurs te vinden. tr

Het aanbod wordt elk jaar groter en groter. Er zijn ook steeds snellere treinen waardoor het verplaatsen zeer vlot kan gaan. In principe kan u in enkele uurtjes tijd al in Londen zijn! Probeer er steeds op te letten dat u gebruik maakt van het goedkoopste tarief. Zo is het soms het overwegen waard om een GO-pass te kopen. Dit is vaak goedkoper en blijft maar liefst een jaar geldig. Ook het weekendtarief is iets wat je zeker niet mag vergeten. Tijdens het weekend gaat de prijs van een treinkaartje namelijk met 50% naar beneden! 

Ook hoeft u zich geen druk meer te maken aan de lange rijen aan het loket. Nu is het uiteraard mogelijk om uw tickets op voorhand te reserveren via het internet. Dit is heel makkelijk, snel en veilig. Vergeet natuurlijk uw identiteitskaart niet mee te nemen op de trein. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform