StepStone zet vacature Minister President online

Leiden, 3 juni 2010.Vandaag heeft carrià¨resite StepStone de vacature voor Minister President Koninkrijk der Nederlanden geplaatst op haar website. De bezoekers kunnen ook daadwerkelijk solliciteren op de vacature. In plaats van een nieuwe baan, maakt de meest ludieke sollicitatie kans op een mooie prijs. De vacaturetekst is geschreven door de Campaign Group.

à¢â‚¬Å“ Uiteraard verloopt de selectie van de Minister President iets anders dan op deze manier.à¢â‚¬ Zegt Gijs Bos , directeur van StepStone Nederland. à¢â‚¬Å“ We hadden het er hier laatst over hoe het zou zijn als een vacature als Minister President gewoon op een dag op onze website geplaatst zou worden. Toen hebben we deze actie bedacht. Het is met name ook een sympathieke manier om mensen op te roepen om naar de stembus te gaan. We zijn erg benieuwd naar de sollicitaties.à¢â‚¬ lacht Bos.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noot voor de redactie

Persbericht uitgegeven door StepStone
Contactpersoon: Mirjam Aardoom
Email: [email protected]
Telefoon: 071-57 30 431

Over StepStone
Opgericht in 1996, is StepStone nu à©à©n van de meest succesvolle vacaturesites in Europa op het moment. Met meer dan negen miljoen bezoekers en meer dan 60.000 vacatures per maand, is StepStone een sterke partner in Europa voor de online recruitment markt. Alles wat StepStone doet heeft à©à©n doel: om zo goed mogelijk de beste kandidaten te matchen met de beste bedrijven.

StepStone heeft 340 mensen in dienst in elf landen, en levert de hoogste kwaliteit service aan al haar klanten. Deze variëren van kleine lokale spelers tot grote internationale corporates in alle sectoren. Meer dan 16.000 erkende bedrijven, zoals bijvoorbeeld Deutsche Telekom, Siemens, Deloitte and Daimler, maken met veel success gebruik van StepStone in elf Europese landen om hoger opgeleiden te recruiten. StepStone is een dochtermaatschappij van Axel Springer AG in Berlijn.