Persbericht

Stepteam High Level - Van der Laan uit Woudenberg organiseert voor de vierde keer de Utrechtse Heuvelrug Steptocht. Deze tocht, een van de populairste stepevenementen van het jaar, werd de afgelopen jaren telkens door meer dan zeventig mensen verreden en ook dit jaar belooft het weer een gezellige dag te worden. De Utrechtse Heuvelrug is het ideale terrein om een sportieve dag te beleven. De schitterende omgeving biedt naast mooie uitzichten en bossen ook venijnige klimmetjes die de deelnemers moeten zien te overwinnen.

Steppen Utrechtse Heuvelrug

De tocht zal op zaterdag 27 oktober worden verreden. De start en finish is bij à¢â‚¬Å“Solexverhuur Woudenberg à¢â‚¬, Zeisterweg 53, te Woudenberg. Om deel te nemen aan deze steptocht dient u zich van te voren in te schrijven via de hieronder vermelde website.

Op de 27e oktober kunt u zich tussen 9:45 uur en 10:30 uur melden bij de inschrijftafel, waarna er om 11:00 uur gestart wordt met de twee tochten die door het stepteam zijn uitgezet. Deelnemers krijgen onderweg een kom soep en na afloop staan er een plak cake en een consumptie klaar. Het stepteam nodigt behalve de ervaren steppers in het bijzonder ook sportieve niet-steppers uit het hele land uit om deel te nemen aan deze steptocht.

De korte versie van  30 kilometer is een tocht die ook voor beginnende steppers prima te doen moet zijn. Het is een prachtige tocht langs de mooie natuurgebieden die de Heuvelrug rijk is. Wel wordt er aangeraden enige sportieve ervaring te hebben, want er zitten een aantal pittige klimmetjes in. De lange route, van ongeveer 75 kilometer, gaat over maar liefst elf beklimmingen en beslaat een groot deel van de Utrechtse Heuvelrug. Natuurlijk komt ook deze route langs mooie natuurgebieden, zoals het Leersumse veld en de Blauwe kamer; deze route is zeer geschikt voor de ervaren stepper.

Deelname kost u slechts €7,- welke bij aanmelding contant voldaan dient te worden op de dag zelf. Jeugd tot en met 15 jaar kan deelnemen voor maar € 5,-. Leden van de Nederlandse Autoped Federatie krijgen €2,- korting. Indien u een step wilt huren, kunt u daar voor maar € 10,- gebruik van maken.

 

Het inschrijvingsformulier en meer informatie kunt u vinden op www.stepteamhighlevel.nl/tourtocht Inschrijven kan nog tot en met woensdag 24 oktober.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular