Met revolutionaire technologie is het mogelijk om meer bezoekers via Google Adwords naar de website te krijgen tegen 20 tot 50 procent lagere clickprijzen. Onetomarket introduceert AdMax®, een trendgestuurde technologie welke veel verder gaat dan bestaande bid-management tools in de markt. Admax® verlaagt, geheel in tegenstelling tot de huidige trends, de clickprijzen en optimaliseert de campagnes automatisch. Het systeem is binnen één dag te implementeren en garandeert al binnen 24 uur de eerste resultaten.

 

Op basis van historie en actualiteit worden campagnes tegen lagere kosten beter renderend gemaakt. Zo wordt scherper geboden op bestaande keywords. Ook worden additionele trefwoorden aangemaakt en worden zelfs negatieve keywords, waarop een organisatie niet gevonden wil worden, gegenereerd.
“Vanaf de testfase begin april van AdMax® bij verschillende internationale opdrachtgevers daalde de prijs per click binnen 24 uur met 29%. En dat terwijl het aantal clicks met 21% toenam. Over de gehele periode steeg de return on investment met 40%”, zegt Peter Vos, marketing manager bij Onetomarket.

Onetomarket’s AdMax® is internationaal in elke branche goed toe te passen en is met name zeer renderend bij sterk concurrerende online markten, zoals binnen reisorganisaties, ticketverkoop, retailers en financiële dienstverleners. Onetomarket lanceert deze nieuwe technologie Europees vanuit haar kantoren in Nederland, Duitsland en Spanje. Voor bedrijven met een lopende Adwords campagne bestaat de mogelijkheid om AdMax® gratis te testen.

Eerder dit jaar berichtte Onetomarket al over de exclusieve samenwerking met Toading, waarmee organisaties met een ruim en snelmuterend assortiment eenvoudig en specifiek kunnen adverteren in Adwords. Met beide technologieën geeft het Arnhemse bedrijf haar opdrachtgevers een voorsprong op het gebied van resultaat gedreven paid search. 

Over Onetomarket
Onetomarket is een innovatief online marketing bureau, dat zich toelegt op zoekmachine marketing, marketing campagnes en advisering omtrent online- en offline marketing afstemming. Het bureau werkt sinds 1999 voor diverse bedrijven die internet strategisch inzetten om commerciële doelstellingen te realiseren. Onetomarket heeft 30 professionals in dienst.

bron:Onetomarket