Global Partner Awards erkennen SAP-partners die grote bijdrage hebben geleverd aan SAP-ecosysteem

Capelle a/d IJssel, 31 mei 2010 StreamServe, aanbieder van bedrijfscommunicatieoplossingen voor documentefficiëntie en klantervaringsmanagement, heeft de 2010 SAP Pinnacle Award gewonnen in de categorie ´Software Solution Innovator of the Year‘˜. De SAP Pinnacle Awards worden uitgereikt aan SAP-partners die zichzelf hebben bewezen in het versterken van de klantervaring, het aanpakken van belangrijke zaken zoals het versnellen van co-innovatie en het verbeteren van de return on investment (ROI).

De winnaars zijn geselecteerd uit meer dan 230 nominaties in 27 categorieën. Al deze nominaties zijn ingestuurd door partners en SAP-medewerkers. De SAP-partners zijn voor de categorie ´Software Solution Innovator of the Year‘˜ beoordeeld op een aantal criteria. Zo moeten zij strategische innovatie kunnen bieden met hun oplossingen, integratie met en modernisatie van het businessproces-platform van SAP kunnen bewerkstelligen en toegevoegde waarde voor opdrachtgevers kunnen leveren. Daarnaast zijn klanttevredenheid en het behalen van succes met de geïmplementeerde oplossing belangrijke criteria.

´Wij werken al jarenlang samen met SAP bij duizenden internationale bedrijven,‘˜ aldus Dennis Ladd, president en CEO van StreamServe. ´Dankzij onze toewijding aan SAP zijn we in staat innovatieve oplossingen te leveren op het gebied van dynamische facturering en klantcommunicatie. Bovendien helpen we actief mee bij het verhogen van de duurzaamheid van organisaties. Tot slot ondersteunen we het verbeteren van de levensomstandigheden van diegenen die leven in minder welvarende delen van de wereld. We zijn dan ook zeer vereerd met deze prijs en kijken als strategische partner uit naar een verdere jarenlange samenwerking met SAP.‘˜

´Het SAP-ecosysteem wordt zo optimaal mogelijk gestimuleerd door onze partners en communities. Hierdoor kunnen we continu groeien en succes behalen voor onze gezamenlijke klanten,‘˜ zegt S. Singh Mecker, senior vice president en directeur van SAP Global Ecosysteem and Partner Group. ´Partners spelen een essentiële rol bij het innovatievermogen van SAP en in het ondersteunen van klanten bij hun meest essentiële uitdagingen. We prijzen StreamServe voor zijn toewijding aan het SAP-partnerschap. Ze hebben bewezen samen met ons co-innovatie te kunnen realiseren, waarmee we onze gezamenlijke klanten kunnen voorzien van een ongekende waarde en succes kunnen leveren voor de business.‘˜

Kijk voor meer informatie over de 2010 SAP Pinnacle Awards op: [http://bit.ly/9Z12aM].

Over StreamServe
StreamServe is wereldwijd leverancier van Enterprise Document Presentment-oplossingen; de standaard voor zakelijke communicatie. De software is eenvoudig te implementeren en te onderhouden en zorgt voor dynamische documentopmaak, document process automation en enterprise output management. Hiermee komt StreamServe tegemoet aan de uitdagingen van het bedrijfsleven voor het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in elk formaat.

StreamServe‘˜s geavanceerde softwareoplossingen vereenvoudigen het proces van het samenstellen en automatiseren van business communications. Hierdoor zijn bedrijven in staat de waarde en winstgevendheid van hun zakelijke relaties te verhogen. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande applicaties zoals ERP, CRM en ECM.

Het bedrijf werd opgericht in 1997, heeft zijn hoofdkantoor in Burlington (VS) en beschikt wereldwijd over 14 kantoren. StreamServe bedient meer dan 5.000 klanten in 130 landen, voornamelijk in de financiële dienstverlening, utilities, productie-, distributie-en telecomsector. Nederlandse klanten zijn onder meer Agis Zorgverzekeringen, BMW, Essent, PiCompany, Siemens Financial en TUI Nederland. StreamServe's strategische partners zijn Adobe Systems, IBM, Infoprint Solutions Company, Lawson en SAP. StreamServe is op de conferentie SAP for Utilities 2009 als enige technologieleverancier beloond met de à¢â‚¬Å“SAP Collaboration Fuels Innovation Awardà¢â‚¬. StreamServe heeft deze award ontvangen vanwege de integratie met SAP-oplossingen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de huidige en toekomstige eisen en wensen van de business. Kijk voor meer informatie over de wijze waarop de business communication-oplossingen van StreamServe efficiëntie en lagere kosten kunnen bereiken op www.streamserve.com.

Meer informatie
StreamServe
Maria Tunnisen
Tel: +31 (0)10-711 51 00
E-mail: [email protected]

Eigen_Zinnig PR & Communicatie
Aleksandra Andjelic
Tel: +31 (0)6-24 24 56 79
E-mail: [email protected]