Lidmaatschap versterkt communicatie tussen StreamServe en het SAP-ecosysteem

Capelle a/d IJssel 17 maart 2010 StreamServe, marktleider op het gebied van oplossingen voor business communicatie waarmee documenten en klantervaringen efficiënt kunnen worden beheerd, is als lid toegetreden tot de International Association for SAP Partners e.V. (IA4SP).

IA4SP is gevestigd in Duitsland en biedt partnerondernemingen van SAP een organisatorisch raamwerk voor het coà¶rdineren van hun gezamenlijke belangen. Daarnaast worden partners ondersteund bij tal van SAP-gerelateerde zaken, zoals certificering, supportprocessen en het standaardiseren van interfaces. De belangrijkste doelstellingen van de vereniging zijn het opzetten van een partnernetwerk en het coà¶rdineren van activiteiten met SAP op het gebied van sales, consult, support en training.

De leden van IA4SP zijn prominente partners van het SAP-ecosysteem. Het gaat hierbij om zowel kleine bedrijven als multinationals die afkomstig zijn uit diverse branches. Voorbeelden hiervan zijn software- en hardwareleveranciers, consultancy-bedrijven en system integrators.

à¢â‚¬Å“Als jarenlange partner van SAP biedt IA4SP ons een uitstekend platform voor het regelmatig uitwisselen van informatie met andere SAP-partners op internationaal niveauà¢â‚¬, aldus Stephan Vanberg, vice-president sales en service Midden-Europa van StreamServe. à¢â‚¬Å“Met deze uitwisseling zijn we in staat om de communicatie tussen SAP, partners en klanten nog verder te versterken.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“We zijn verheugd met StreamServe als nieuw lid van onze vereniging. We kijken uit naar de ondersteuning die zij kunnen bieden bij onze gezamenlijke inzet voor het ontwikkelen van het SAP-ecosysteem. Dit ecosysteem is gericht op de belangen van onze gezamenlijke klanten en garandeert succes voor alle aangesloten organisaties en uiteindelijk ook voor SAP zelfà¢â‚¬, vertelt Franz Baljer, uitvoerend directeur van IA4SP en senior SAP-partnermanager voor T-Systems.

StreamServe is betrokken bij verschillende SAP-evenementen die in de komende maanden gaan plaatsvinden, waaronder SAP Energy Days 2010 (20-22 april , Toronto & Calgary, Canada), Sapphire Conference 2010 (16-19 mei, Orlando, Florida) en de SAP for Utilities Conference (19-22 september, Huntington Beach, California). Kijk voor informatie en deelname aan meer evenementen op http://www.streamserve.com/company/events/.

Over StreamServe
StreamServe is wereldwijd leverancier van Enterprise Document Presentment-oplossingen; de standaard voor zakelijke communicatie. De software is eenvoudig te implementeren en te onderhouden en zorgt voor dynamische documentopmaak, document process automation en enterprise output management. Hiermee komt StreamServe tegemoet aan de uitdagingen van het bedrijfsleven voor het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in elk formaat.

StreamServe‘˜s geavanceerde softwareoplossingen vereenvoudigen het proces van het samenstellen en automatiseren van business communications. Hierdoor zijn bedrijven in staat de waarde en winstgevendheid van hun zakelijke relaties te verhogen. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande applicaties zoals ERP, CRM en ECM.

Het bedrijf werd opgericht in 1997, heeft zijn hoofdkantoor in Burlington (VS) en beschikt wereldwijd over 14 kantoren. StreamServe bedient meer dan 5.000 klanten in 130 landen, voornamelijk in de financiële dienstverlening, utilities, productie-, distributie-en telecomsector. Nederlandse klanten zijn onder meer Agis Zorgverzekeringen, BMW, Essent, PiCompany, Siemens Financial en TUI Nederland. StreamServe's strategische partners zijn Adobe Systems, IBM, Infoprint Solutions Company, Lawson en SAP. StreamServe is op de conferentie SAP for Utilities 2009 als enige technologieleverancier beloond met de à¢â‚¬Å“SAP Collaboration Fuels Innovation Awardà¢â‚¬. StreamServe heeft deze award ontvangen vanwege de integratie met SAP-oplossingen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de huidige en toekomstige eisen en wensen van de business. Kijk voor meer informatie over de wijze waarop de business communication-oplossingen van StreamServe efficiëntie en lagere kosten kunnen bereiken op www.streamserve.com.

Meer informatie
StreamServe
Aranka Aarsman
Tel: +31 (0)6 21 884 675
E-mail: [email protected]

Eigen_Zinnig PR & Communicatie
Aleksandra Andjelic
Tel: +31 (0)6-24 24 56 79
E-mail: [email protected]