Focus op supply chain communicatie

Capelle a/d IJssel, 26 januari 2010 - StreamServe, marktleider op het gebied van oplossingen voor business communicatie, heeft zijn sales-team uitgebreid door het benoemen van Evert Broekers als Senior Account Executive. Hij is in deze functie verantwoordelijk wordt voor het acquireren van nieuwe klanten. Daarnaast gaat hij zich richten op het onderhouden en uitbouwen van de bestaande en grotere accounts binnen StreamServe. Een van de focusgebieden van Broekers is het verbeteren van de communicatie tussen klanten, partners en leveranciers van bedrijven, ook wel supply chain communicatie genoemd.

Broekers heeft na zijn opleiding technische natuurkunde in Delft een ruime ervaring opgebouwd met softwareoplossingen op het gebied van Enterprise Document Presentment (EDP). Zo heeft hij vijftien jaar verschillende functies bekleed bij Ocà©. Hij is gestart bij Research & Development, waar hij het onderzoek en ontwikkelen van nieuwe producten, markten en businessmodellen onder zijn hoede had. Vervolgens heeft hij als Strategic Planner de strategie en het productportfolio voor de technische markt opgezet. Voor zijn overstap naar StreamServe was hij als Account Manager bij Oce verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verkopen van documentmanagementoplossingen voor projectmatig werken.

à¢â‚¬Å“Evert heeft in het verleden een grote expertise opgebouwd in de printing-industrie. Hij is succesvol gebleken in de directe verkoop van zowel kleine als complexe oplossingenà¢â‚¬, zegt Arjen Wiersma, Vice President Benelux and Southern Europe region. à¢â‚¬Å“Bovendien heeft hij een technologische achtergrond en een sterke drijfveer voor innovatie en het ontwikkelen van de business. Hij bleek voor ons dan ook de ideale kandidaat om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen en om onze marktpositie in de Supply Chain-markt verder uit te bouwen.à¢â‚¬

Stuur voor een foto in hoge resolutie een e-mail naar [email protected]
 
Over StreamServe
StreamServe is wereldwijd leverancier van Enterprise Document Presentment-oplossingen; de standaard voor zakelijke communicatie. De software is eenvoudig te implementeren en te onderhouden en zorgt voor dynamische documentopmaak, document process automation en enterprise output management.  Hiermee komt StreamServe tegemoet aan de uitdagingen van het bedrijfsleven voor het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in elk formaat. 

StreamServe‘˜s geavanceerde softwareoplossingen vereenvoudigen het proces van het samenstellen en automatiseren van business communications. Hierdoor zijn bedrijven in staat de waarde en winstgevendheid van hun zakelijke relaties te verhogen. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande applicaties zoals ERP, CRM en ECM.

Het bedrijf werd opgericht in 1997, heeft zijn hoofdkantoor in Burlington (VS) en beschikt wereldwijd over 14 kantoren. StreamServe bedient meer dan 5.000 klanten in 130 landen, voornamelijk in de financiële dienstverlening, utilities, productie-, distributie-en telecomsector. Nederlandse klanten zijn onder meer Agis Zorgverzekeringen, BMW, PiCompany en Siemens Financial. StreamServe's strategische partners zijn Adobe Systems, IBM, Infoprint Solutions Company, Lawson en SAP. StreamServe is op de conferentie SAP for Utilities 2009 als enige technologieleverancier beloond met de à¢â‚¬Å“SAP Collaboration Fuels Innovation Awardà¢â‚¬. StreamServe heeft deze award ontvangen vanwege de integratie met SAP-oplossingen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de huidige en toekomstige eisen en wensen van de business. Kijk voor meer informatie over de wijze waarop de business communication-oplossingen van StreamServe efficientie en lagere kosten kunnen bereiken op www.streamserve.com.

Meer informatie:
StreamServe
Aranka Aarsman
Tel: +31 (0)6 21 884 675
E-mail: [email protected]

Eigen_Zinnig PR & Communicatie
Aleksandra Andjelic
Tel: +31 (0)6-24 24 56 79
E-mail: [email protected]