3 juni 2010

Amsterdam- Het hardst swingende orkest van Nederland, Bernard Berkhout Swing Orchestra is zeer geliefd door LindyHoppers uit heel Europa en dit jaar zullen zij de dansvloer weer laten swingen op zaterdagavond 3 juli, tijdens het LindyHop Exchange weekend!

Bernard Berkhout Swing Orchestra is een zeer getalenteerde Jazzband, die muziek maakt uit de jaren dertig, geïnspireerd door Benny Goodman. Bernard Berkhout wordt ook wel Nederlands beste jazzklarinettist genoemd. Samen met de andere bandleden zorgt het orkest altijd voor een avond om niet te vergeten. Niet voor niets dat zij zijn uitgenodigd tijdens het Lindyhop Exchange, om op de treden in het werktheater.

Lindy hop exchange is een weekend lang genieten voor alle Lindyhoppers of Jazzliefhebbers en dit jaar vieren zij alweer de 5de editie. Van vrijdag 2 juli tot en met zondag 4 juli zijn er overdag culturele activiteiten georganiseerd en s‘˜ avonds feestjes, waar je kunt genieten van Jazzmuziek. Iedereen kan zich aanmelden voor Lindyhop Exchange. Je kunt het hele weekend deelnemen, of alleen aan activiteiten die jou aanspreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: [email protected]