(Persbericht) SAP en Sybase ecosysteem willigt klanteisen in met pasklare mobiele oplossingen

‘˜s-Hertogenbosch, 26 juli 2011 De mobiele oplossingen van Sybase zijn nu, nog geen jaar na de overname van Sybase door SAP, beschikbaar via de partners in het wereldwijde SAP ecosysteem. SAP value-added resellers (VARs) die zijn geautoriseerd voor de verkoop van SAP BusinessObjects en SAP Business All-in-One oplossingen, krijgen de kans om geselecteerde mobiele apps van Sybase en Sybase oplossingen voor applicatieontwikkeling, het beheer van mobiele apparaten, veiligheid et cetera te verkopen. Deze stap vergroot de beschikbaarheid van gecombineerde SAP en Sybase oplossingen in de markt en levert nieuwe mobiele en omzetverhogende kansen voor meer dan 3.000 potentiële SAP partners.

Profiteren van nieuw mobiel aanbod
´Door de oplossingen van Sybase wereldwijd beschikbaar te stellen via onze partners, kunnen we nog meer klanten bereiken, zowel grote als kleine. Klanten kunnen nu samenwerken met de beste partners om al hun mobiele behoeften in te vullen‘˜, aldus Friedrich Neumeyer, senior vice president, Volume Reseller and Service Partners, Global Ecosystem and Channels bij SAP. à¢â‚¬Å“Onze partners profiteren ook van het nieuwe mobiele aanbod. Ze kunnen meer omzet genereren en op zoek gaan naar nieuwe klanten. Samen kunnen we gemakkelijker mobiele behoeften, specifiek voor een industrietak of bepaalde functies, invullen met oplossingen die tegemoet komen aan de vragen in de markt. Met de komst van steeds krachtigere smartphones, tablets en apps worden afnemers steeds veeleisender.

Verkrijgbaar
De volgende Sybase oplossingen zijn nu verkrijgbaar via het SAP ecosysteem:

Afaria: De meest krachtige en flexibele oplossing voor het beheer van mobiele apparaten en veiligheid in de markt. Vanuit een enkelvoudig administratief beheerscherm laten mobiele data, applicaties en apparaten zich centraal aansturen, beveiligen en uitwisselen.
Sybase Unwired Platform: Een platform dat de ontwikkeling, uitwisseling en beheer van mobiele bedrijfsoplossingen vereenvoudigt. Het vereenvoudigt lastige klussen zoals de integratie van de backoffice, beveiliging van de toegang voor mobiele apparaten op het bedrijfsnetwerk, het synchroniseren van betrouwbare push data en het ondersteunen van verschillende soorten apparaten.
Sybase Mobile Sales application for SAP CRM: Geeft overal en altijd toegang tot SAP CRM via iPhone en Windows Mobile smartphones, inclusief ondersteuning voor extra apparaten, zoals BlackBerry.
Sybase Mobile Workflow application for SAP Business Suite: Stelt mobiele gebruikers in staat om bedrijfsprocessen die onmiddellijke actie vereisen, zoals workflow items en alerts, tijdregistratie en reisverzoeken, via een gebruikelijke en veilige e-mailinbox te beheren.

Grote vraag naar mobiele oplossingen
à¢â‚¬Å“De vraag naar mobiele oplossingen is tegenwoordig ongekend groot. Klanten zijn op zoek naar het beste mobiele platform waarmee ze hun bedrijfsvoering daadwerkelijk vooruit kunnen brengenà¢â‚¬, aldus Elliott Garofalo, senior vice president, SME market bij Optimal Solutions, al vele jaren SAP partner voor industriespecifieke SAP Business All-in-One oplossingen. à¢â‚¬Å“Met vier mobiele oplossingen van Sybase in onze zak, hebben we een zeer aantrekkelijk mobiliteitsaanbod, dat bedrijfsprocessen, mobiele platforms en ontwikkeltools integreert. Het feit dat SAP en Sybase pal achter dit aanbod staan, stelt ons in staat op volle snelheid de markt voor mobiele oplossingen te betreden.à¢â‚¬

Mobiel als kernactiviteit
Sinds SAP en Sybase in mei 2010 hun samenwerking aankondigden, hebben ze hun technologieën ingezet om een uitgebreid platform te creëren voor de integratie, het beheer en de innovatie van mobiele oplossingen voor moderne organisaties. SAP focust zich op activiteiten die het mobiele apparaat tot de nieuwe desktop transformeren en plaatst die ontwikkeling centraal in haar waardepropositie. Door de mobiele oplossingen aan een groter aantal partners, branches en klanten beschikbaar te stellen en als kernactiviteit op te nemen, lopen SAP en Sybase voorop in toekomstige mobilisering van bedrijven.

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

*** Noot voor de redactie ***
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht:

SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: [email protected]