Take it Now is recent verhuisd van Nieuwegein naar Tilburg. De organisatie is voortaan gevestigd gelegen aan de rand van de Brabantse stad.

De verhuizing van Nieuwegein naar Tilburg brengt niet enkel efficiencyvoordelen voor de organisatie zelf. De relocatie betekent ook extra service voor de klanten van Take it Now. Zij ontvangen bestelde producten voortaan binnen 1 werkdag gratis thuis.

Dienstverlening

Gemakkelijk, betrouwbaar en voordelig. Het zijn de belangrijkste eigenschappen die het voortaan Tilburgse Take it Now typeren. De procedures rond de dienstverlening zijn met de verhuizing enigszins veranderd. Het afhaalpunt in Nieuwegein is komen te vervallen. Om deze reden heeft Take it Now een extra voordeel voor de klant gecreëerd: gratis thuisbezorging van alle bestelde goederen. Dit leidt tot een voordeel van 10 tot 15 euro per bestelling. Bovendien is snelle bezorging gegarandeerd. Wie bestelt vóór 16.00 uur, heeft zijn of haar
bestelling (mits voorradig) de volgende dag in huis.

 Jubileum

Take it Now is bovendien de eerste, oudste en nog steeds bestaande ICT e-tailer van Nederland. In oktober wordt het tienjarig jubileum gevierd. Het laatste kwartaal van het 2008 staat daarom in het teken van spectaculaire acties die de komende maanden verder geconcretiseerd gaan worden.  


Over Take it Now

Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse ICT e-tailer. Met meer dan 70.000 kopende klanten en gemiddeld 100.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 100.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.com aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Tanja Kraaijmes

Take it Now

[email protected]

T: 013-4657580

M: 06-29608558