Technisch detacheringsbureau Technoconnect breidt diensten uitVestiging Midden-Nederland in Bunschoten geopend

 

Technoconnect, detacheerder van technisch personeel uit Drachten hee3ft per direct voor de bediening van bedrijven in Midden-Nederland een vestiging in Bunschoten geopend. Tot vestigingsmanager is Hille de Graaf benoemd die zijn sporen in de techniek inmiddels ruimschoots heeft verdiend.

 

Technoconnect is een intermediair voor mensen die werken in en met techniek en acteert als een detacheringsbureau gespecialiseerd in de technische branche (elektrotechniek en werktuigbouw).Volgens Technoconnect directeur Eeuwe Rodenboog staat Technoconnect dicht bij haar relaties en werknemers. “Dat vinden wij belangrijk, detachering is immers peoples business. Mensen werken nu eenmaal met elkaar en voor elkaar.”

 

”Door een andere benadering en een andere werkwijze zijn wij in staat om veel efficiënter en dus met minder kosten te werken. Onze gehele overhead ligt op een veel lager niveau” zo laat Eeuwe Rodenboog weten. Door zeer nadrukkelijk op allerlei kosten te letten heeft TechnoConnect lage bedrijfskosten. En dat werkt door in het salaris van de medewerkers en in de tariefstelling naar de klanten. Rodenboog: "Daarnaast zijn gemotiveerde medewerkers ook een sleutel tot succes. Wij willen de optimale dienstverlening bieden voor de gedetacheerde medewerkers en dat het wat ons betreft verder gaat dan alleen maar werk, zal duidelijk zijn." Medewerkers van TechnoConnect hebben toegang tot een speciale website van het bedrijf waarop zij zelf kunnen zien welke Employee Benefits TechnoConnect biedt en dat gaat verder dan de standaard collectieve verzekeringen. "Naast deze personeelsvoordelen ondersteunen wij onze mensen met support en coaching. ”Daardoor is de betrokkenheid groot en de motivatie erg goed", vervolgt Eeuwe Rodenboog.Technoconnect werd in 2006 opgericht in verband met onvrede over het functioneren van bestaande bureaus die in deze markt opereren. Het ontbrak hen aan voldoende marktkennis en spraken ze de taal niet. Deze andere werkwijze en de betere selectie mogelijkheden, betrokken en gemotiveerde werknemers, lage overhead en dus gunstige tarieven, markeren het succes van TechnoConnect.Het adres van de nieuwe vestiging is Celsiusweg 7, 3752 LE Bunschoten, telefonisch bereikbaar onder nummer 033 299 07 35.

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie omtrent het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Eeuwe Rodenboog, directeur van Technoconnect, telefonisch bereikbaar via 0512 541 731 en/of door Hille de Graaf, vestigingsmanager van Technoconnect Midden-Nederland, die telefonisch via 033 – 299 07 35 bereikbaar is.

 

Technoconnect                                                                     

De Kletten 8, 9206 BA Drachten                                           

T 0512 541 731                                                           

E [email protected]                                                     

W www.technoconnect.nl

 

Technoconnect Midden-Nederland

Celsiusweg 7, 3752 LE Bunschoten

T 033 299 07 35

E [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular