Sketch Capital registreert merk Tegelheld

Breda, vrijdag 13 juni 2014 - Sketch Capital heeft het merk 'Tegelheld' geregistreerd via het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).

Tegelheld

Sketch Capital gaat het merk Tegelheld gebruiken voor een nieuw op te richten landelijk opererend tegelzetbedrijf. Naast organische groei via voornamelijk franchisenemers verwacht Sketch Capital additionele groei te bewerkstelligen middels acquisities. De franchiseformule gaat van start met een franchisenemers in Breda.

Franchiseformules in de bouw

Sketch Capital ontwikkelt momenteel verschillende franchiseformules in de bouw. Naast een formule voor tegelzetters betreft het formules voor elektriciens, stukadoors en dakdekkers.

Naast formuleontwikkeling zorgt Sketch Capital voor garantiekapitaal dat de basis van de financiering van franchisenemers vormt. Ook assisteert Sketch Capital franchisenemers bij cliëntwerving, zodat franchisenemers vanaf de start met een volle agenda opereren.

Klasse-aanduiding

Sketch Capital heeft als klasse-aanduiding de klassen 35, 37 en 41 gekozen. Deze klassen komen overeen met de toekomstige activiteiten van Tegelheld.

Kl 35 Reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten;voornoemde tevens in het kader van franchising en/of bij de exploitatie van bedrijven op het gebied van de in klasse 37 genoemde diensten.

Kl 37 Bouw; tegelzetdiensten.

Kl 41 Opvoeding; opleiding; ontspanning; sportieve en culturele activiteiten.

Wat is een merk?

Een merk is volgens de officiële omschrijving van BBIE: "een teken waarmee u uw waren (producten) of diensten onderscheidt van die van uw concurrenten. Inschrijving van uw merk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) geeft u het exclusief recht op het gebruik van het merk voor bepaalde waren (producten) en diensten binnen de Benelux, voor een (verlengbare) periode van 10 jaar".

Over het BBIE

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is het officiële bureau voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de Benelux. Bijna een miljoen merken en meer dan zestienduizend tekeningen of modellen staan op dit moment bij het Bureau geregistreerd.

Over Sketch Capital ® BV

Sketch Capital is een onafhankelijke Nederlandse investeringsmaatschappij. Het investeringsbeleid is zowel gericht op het starten van nieuwe bedrijven als het overnemen van bestaande bedrijven. Als investeringsfocus wordt het Nederlandse midden- en kleinbedrijf gehanteerd. Naast Tegelheld is Sketch Capital de investeerder achter bedrijven als Oivr Kraamzorg en Veldslag Incasso.

--

Noot voor de redactie:

Relevante links

http://www.sketchcapital.com
http://www.tegelheld.nl