----PERSBERICHT----

Reviewsite TessTesst.nl start www.yayorgasms.nl een shop met lichaamsveilige erotische producten.

Almere – Met het aanhoudende succes van de website, is er in samenwerking met CLS Healthcare een nieuwe shop opgericht door Tess en Jay van TessTesst.nl, onder de naam Yayorgasms.nl. Vanuit hun ervaring binnen de branche ontdekten zij dat er een behoefte was aan een shop waar alleen erotische producten te koop zijn die veilig zijn voor het lichaam. Yayorgasms.nl biedt iedereen de kans om de door Jay en Tess geteste seksspeeltjes aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs. In de shop zijn alleen seksspeeltjes en accessoires te koop waar de beide, ervaren reviewers, achter staan.

De reis die Jay en Tess in maart 2017 begonnen zijn, zet zich dus voort. Er zijn inmiddels ook een aantal leuke samenwerkingen met andere sites. Zo werken Jay en Tess samen met https://boldpleasures.com waar een aantal van hun reviews in het Engels te lezen zijn.

Tess werkt verder ook samen met Viva waar zijn samen met 2 andere influencers via filmpjes seksspeeltjes reviewt. De site www.tesstesst.nl heeft inmiddels een trouw gevolg van maandelijks meer dan 10.000 unieke gebruikers.

Ook op social media
Buiten de website zijn Tess en Jay  ook actief op social media. Zo heeft Tess een instagram account op https://instagram.com/Tess_Tesst en is Jay te vinden op https://instagram.com/Jay_Tesst. Jay is verder ook zeer actief op twitter, https://twitter.com/jay_Tesst . De facebookpagina van de site is te vinden op http://fb.me/TessTessttoys

Vlogs

Tess brengt elke week een vlog op YouTube uit, zoals te zien is op https://www.youtube.com/channel/UCqKMzz-q_WvdW4EFwpoWufA

Sociaal doel

Buiten het informeren van mensen over het gebruik van sextoys en het schrijven van reviews over seksspeeltjes, hopen Jay en Tess met www.tesstesst.nl en www.yayorgasms.nl ook het sociale taboe dat rust op seksualiteit, seks en masturbatie te doorbreken. Door de sites en zijn content zo laagdrempelig mogelijk te maken en te houden.

Wilt u meer informatie of een eventuele samenwerking neem dan contact op met Jay op 06-29336395

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular