Vanaf september dit jaar kunnen klanten van Thales-e-Security in Nederland terecht voor de bijbehorende trainingen. Onsight verzorgt als Gold Partner van Thales e-Security in de Benelux de trainingen in zijn moderne en volledig uitgeruste Training Centre in Arnhem. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde en gekwalificeerde Thales trainers.

Thales e-Security
Thales is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van data-encryptie en cyber security-oplossingen. Dagelijks verschijnen er nieuwsberichten over het verlies van data, variërend van bedrijfsinformatie tot privacygevoelige en/of financiële gegevens. Organisaties investeren weliswaar veel geld in de beveiliging van hun gegevens, applicaties en systemen, maar het versleutelen van data blijft nog dikwijls achterwege. Cryptografie verhoogt het beveiligingsniveau op het gebied van vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid en onweerlegbaarheid. Het gebruik van encryptie, en daarmee de effectiviteit van de beveiliging, valt en staat met een goed ingericht beheer van de cryptografische sleutels en het veilig opbergen van de centrale sleutels. De Thales e-Security key management-systemen zorgen ervoor dat dit proces eenvoudig, beheersbaar en veilig verloopt.

Thales adviseert bij haar producten trainingen voor zowel ontwikkelaars als beheerders. Deze trainingen verbeteren de vaardigheid en kennis ten aanzien van de Thales hardware security modules (HSM‘˜s) uit de nCipher productlijn.

Voordelen zijn:
à¢â‚¬¢ Snellere implementatie van Thales HSM‘˜s
à¢â‚¬¢ Snellere ontwikkeling van applicaties (voor ontwikkelaars)
à¢â‚¬¢ Lagere operationele- en ontwikkelingskosten
à¢â‚¬¢ Verbeterde beveiliging en performance van applicaties

Thales Certified Systems Engineer Training
18 & 19 september 2012
Tweedaagse training voor beheerders. Behandelt ondermeer installatie- en beheertaken. Aanbevolen voor systeembeheerders, netwerk managers, software-ontwikkelaars en IT-security managers.

Thales Certified Solutions Developer Training
25 & 26 september 2012
Tweedaagse training voor ontwikkelaars. Behandelt ondermeer Thales nCipher HSM's, encryptie-ontwikkelingsstandaarden en API's. Aanbevolen voor systeem architecten en software-ontwikkelaars.

Over Onsight
Onsight is sinds 1999 actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige IT security-oplossingen. Het helpt bij het aanpassen van netwerk- en applicatie-infrastructuur aan de dynamiek van de business van zijn opdrachtgevers.

Daarbij wordt altijd gezocht naar de oplossing die daadwerkelijk businessvoordeel oplevert, een gunstigere kostenstructuur biedt en het proces vereenvoudigt. Onsight behoort tot de top van de Nederlandse netwerkbeveiligingsbedrijven. Het portfolio omvat diensten en oplossingen op het gebied van:
à¢â‚¬¢ Data-, netwerk- en webbeveiliging
à¢â‚¬¢ Applicatie- en netwerkoptimalisatie
à¢â‚¬¢ Toegangscontrole
à¢â‚¬¢ Security management

Onsight ontwerpt en realiseert beveiligingsinfrastructuren met producten van toonaangevende leveranciers zoals Thales. Projecten worden gerealiseerd door gecertificeerde consultants. De supportdesk biedt 24/7 operationele ondersteuning. Voor organisaties die het beheer van hun beveiligingsinfrastructuur willen uitbesteden, biedt Onsight de Managed Security Services. Hierbij wordt continu gezorgd voor proactief beheer, monitoring en rapportage van de beveiligingssystemen van de opdrachtgever.

Over Thales
Thales e-Security (voorheen nCipher) is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van data-encryptie en cyber security-oplossingen en de fabrikant van de beste hard- en software die gebruikt wordt voor de beveiliging van praktisch alle financiële transacties ter wereld. Tot de klanten behoren onder meer financiële dienstverleners, overheden en producerende bedrijven. De oplossingen van Thales worden al ruim 40 jaar gebruikt door 21 NAVO-landen en 19 van de 20 grootste banken ter wereld. Wereldwijd wordt meer dan 70 procent van alle betalingstransacties door Thales beveiligd.

Meer informatie
Onsight Solutions BV
Mr. B.M. Teldersstraat 5
6842 CT ARNHEM
T +31 26 352 01 00
[email protected]
www.onsight.nl

www.onsight.nl/training/thales
www.onsight.nl/training/thales_english