Persbericht

Mobiele oplossing maakt Het Nieuwe Werken nog eenvoudiger

Capelle aan den IJssel, 22 november 2012 - The Consultancy Firm heeft ‘˜The Document Wizard mobile edition’ gelanceerd. Organisaties zijn hiermee in staat om op een eenvoudige manier documenten samen te stellen en te verzenden, zodat zij de communicatie met hun klanten aanzienlijk kunnen verbeteren. Medewerkers van bedrijven hebben met de nieuwe oplossing elk moment van de dag, op iedere locatie en zonder internetverbinding toegang tot hun documenten. Bovendien kunnen zij deze documenten snel en eenvoudig goedkeuren.

The Document Wizard kan documenten op centrale wijze creëren en verwerken. Het documentenproces wordt aanzienlijk efficiënter doordat alle handelingen centraal worden vastgelegd en medewerkers verplichte teksten, zoals disclaimers of contactgegevens, niet kunnen vergeten. Organisaties zijn er tevens van verzekerd dat documenten voldoen aan de wet- en regelgeving en de correspondentie optimaal is afgestemd op de behoeften van de klant. Met de mobiele versie van The Document Wizard kunnen goedkeuringsprocessen nu ook vanaf elk mobile device worden afgehandeld. Dankzij push notifications kunnen organisaties meldingen naar het mobile device sturen, waarin wordt gevraagd een document goed te keuren.

Praktijk van Het Nieuwe Werken
Organisaties kunnen met de mobiele oplossing van The Consultancy Firm projecten en documenten overal en op snelle wijze benaderen. “De efficiëntie en productiviteit van de medewerkers nemen fors toe, doordat ze ook buiten kantoor(tijd) of onderweg kunnen werken en overleggen met collega’s of klanten. Daarnaast verwachten klanten een snel antwoord op het moment dat ze een vraag stellen aan hun toeleverancier”, constateert Arno Jellema, directeur van The Consultancy Firm. “Met The Document Wizard mobile edition kunnen medewerkers direct reageren, waardoor het klantcontact prettiger verloopt en de klanttevredenheid zal toenemen.”

Gratis voor klanten
Bestaande klanten kunnen kosteloos upgraden en gebruik maken van de nieuwe features, zoals:
- iPhone app (gratis download van de ITunes store)
- iPad app (gratis download van de ITunes store)
- Verbeterde workflow voor goedkeuring van documenten

Over The Consultancy Firm
The Consultancy Firm ondersteunt organisaties bij een snelle multi-channel communicatie die optimaal is afgestemd op hun eigen professionele uitstraling. Met oplossingen voor documentcreatie en outputmanagement zijn we in staat om aan specifieke eisen en wensen van verschillende omgevingen te voldoen. Een consistente en eenduidige huisstijl is volgens ons cruciaal om als bedrijf professioneel en betrouwbaar over te komen. Tegelijkertijd stellen de klanten van onze opdrachtgevers een individuele benadering zeer op prijs.

The Consultancy Firm is een Nederlandse organisatie dat kantoor heeft in Capelle a/d IJssel. Kijk voor meer informatie op www.theconsultancyfirm.com/

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform