ThetaHealing is een geregistreede Healingmethode die overgewaaid komt van Amerika en Nederland. Deze methode is door Vienna Stibal ontwikkeld vanuit haar persoonlijke zoektocht.
Coach Sofie Stiers houdt het leven ook eens anders bekijken en zegt op haar blog dat het vooral het resultaat is dat haar overtuigd heeft om zelf deze methodiek aan te leren.

Nu wil Sofie dit delen met anderen tijdens zowel de kennismakingsavonden (www.ylia.be) die doorgaan te Veltem-Beisem (bij La Riposa te Herent)vlak bij Leuven.

Sofie Stiers zegt dat ze erg blij is dat ondanks haar werk voor particulieren als bedrijven vernieuwend is en zeker niet 'gewoon' of alledaags ze veel waardering van haar collega's mag ontvangen. Zo wil Linda Nuyts op 7 juli 2010 een interview afnemen van Sofie. Linda schrijft dat ze inspirerende mensen wil interviewen. Dit interview zal over over ThetaHealing gaan.

ThetaHealing® werkt op alle niveaus: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele.
Het doel is het opruimen van de blokkades en obstakels die je verhinderen om het volle potentieel van je leven te bereiken.
Theta kan gebruikt worden voor ziekte, trauma, allerhande gevoelens van onvrede (verdriet, pijn, kwaadheid, angst, lusteloos, depressieve gevoelens, à¢â‚¬¦), je weg niet vinden in het leven, overvloed en manifestatie, à¢â‚¬¦

Laat je verrassen door de wonderen van de wereld.