(EMEA Persberichten) Tiez, dat vestingen heeft in Nederland en India, vond dat het tijd werd dat India een site zou gaan krijgen met de beste online radio stations. Om de beste online stations in India te vinden hoef je nu nog alleen maar naar www.rediyo.in te surfen.

Bandbreedte in India zal de komende jaren alleen maar toenemen zodat het steeds gewoner wordt om online radio en video te consumeren. In vergelijking met Nederland, waar bijna elk huishouden hoge snelheid internet heeft, is dit getal in India slechts 7%. Daarbij dient nog aangetekend te worden dat de Nederlandse definitie van hoge snelheid niet vergelijkbaar is met die in India. "Breedband" (ADSL/kabel) in India is vaak lager dan 512Kb download, te vergelijken met de allereerste jaren van ADSL / Kabel internet in Nederland.

Omdat de snelheid en beschibaarheid van internet in India nog steeds in de kinderschoenen staat maar snel groeit, zullen meer en meer huishoudens het normaal gaan vinden om online radio te gaan luisteren, in plaats van gebruik te maken van klassieke radio ontvangers.

Tiez combineert het beste van Nederland en India. Nederland is eigenlijk een blik op de online toekomst in India. Door het hebben van lokale kennis is Tiez in staat goede internet initiatieven naar India te lokaliseren. Om het effect nog wat te versterken lanceren we tevens een gloednieuw concept om verkeer naar andere sites te trekken. Op de rediyo site kun je zelf banners gratis uploaden.

Over Tiez.nl

Tiez is een full service internetbureau dat zich voornamelijk specialiseert in het bouwen van complexere internet applicaties en geavanceerde websites.

Contact voor de pers:
www.tiez.nl
Jan Jaap van der Hart / [email protected] / 020 4276900

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular