30 juni 2010

Tiez.nl neemt het beheer en de doorontwikkeling van Feedmasher over van Signifile BV.
Feedmasher is een RSS-feed-beheersysteem voor informatie-, documentatie- en researchafdelingen van kennisorganisaties. Met de overname is de continuïteit van het pakket voor de toekomst zeker gesteld. De gebruikers van Feedmasher zijn recentelijk over de overname geïnformeerd en vertrouwen op een vruchtbare samenwerking bij de toepassing van het pakket. Tiez zal samen met de gebruikers een roadmap vaststellen voor verdere ontwikkeling.

Over Feedmasher

Feedmasher is een RSS-feed-redactiesysteem dat Signifile drie jaar geleden in nauwe samenwerking met een wereldwijd opererend consultancybedrijf ontwikkeld heeft. Doel van het systeem is om de grote stroom aan nieuwsberichten efficiënt om te zetten in berichtgeving op maat voor de nieuwsgebruiker. De publicatietool kent diverse redactie- en beheersfaciliteiten die ervoor zorgen dat de consument zijn nieuws 24 per dag kan raadplegen. Feedmasher is onder andere in gebruik bij consultants binnen GITP. Recent GITP-onderzoek duidt op een zeer hoge gebruikerstevredenheid.

Over Tiez.nl

Tiez is een full service internetbureau dat zich voornamelijk specialiseert in het bouwen van complexere internet applicaties en geavanceerde websites.

Contact voor de pers:

www.tiez.nl
Jan Jaap van der Hart / [email protected] / 020 4276900