(Persbericht) Binnenkort is het weer 25 december: Hoogste tijd om uw kerstpakket te bestellen!

Uw werknemers een prettige kerst wensen doet u met een origineel kerstpakket.

Een kerstpakket bestaat in veel gevallen uit een leuke geschenkverpakking gevuld met exclusieve levensmiddelen en enkele blijvende geschenken. Deze artikelen worden vaak bij elkaar gezocht op basis van een speciaal thema.

Ieder jaar zijn er weer kerstpakketten waarbij het thema aansluit op huidige trends. Zo vond ik op de website van Joosten Promogifts (www.joostenpromogifts.nl) een kerstpakket waarvan de naam erg pakkend is.

‘˜t Goeie Genieten!

Deze titel doet gelijk denken aan het platteland. In de afgelopen jaren is er een duidelijke groei op het televisielandschap te constateren voor programma‘˜s en reclames die hieraan gerelateerd zijn. Denk maar aan het tv programma à¢â‚¬Å“Boer zoekt vrouwà¢â‚¬ en de reclames van à¢â‚¬Å“Lekker Heà¢â‚¬ (Mona) en à¢â‚¬Å“T breekt zo lekker de weekà¢â‚¬ (Knorr).

Zo bestaat ‘˜t Goeie Genieten uit enkele echt typische plattelandsproducten als: koekjes met Chocolade, Roomboter Kaaskoekjes, Boer‘˜n Toast, Erwtensoep, Appelsap, Chocolademelk, Slagroom, Boer‘˜n Cakemix, Paprikachips Doos en Kaascrà¨me Gouda.

Naast ‘˜t Goeie Genieten zijn er ook speciale kerstpakketten gericht op biologisch, de winter en familie. Zo is er ook dit jaar voor ieder wat wils.