Bij een overval op een flatwoning aan het Drijfjachtpad in Tilburg, vanmorgen rond tien voor twaalf bij de politie gemeld, zijn twee mannen licht gewond geraakt. De mannen hebben inmiddels, na behandeling, het ziekenhuis weer verlaten en worden nu door de politie gehoord.

Vanmorgen rond tien voor twaalf kwam via 1-1-2 de overvalmelding bij de politie binnen. De politie is direct met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en troffen in de woning twee gewonde mannen. Een van de slachtoffers had een hoofdwond. Personeel van de GGD heeft de beide mannen voor nader onderzoek overgebracht naar het TweeStedenziekenhuis in Tilburg. De slachtoffers konden na behandeling weer naar huis.

Het eerste politieonderzoek heeft duidelijk gemaakt dar er in deze flatwoning op de derde etage een overval is gepleegd. Er is sprake van meerdere daders. Die zijn na de overval gevlucht. Niet duidelijk is of er bij de overval goederen of geld is buitgemaakt.

Personeel van de Technische Recherche van de politie Midden en West Brabant is direct begonnen met een uitgebreid sporenonderzoek.

Bron: Politie Midden en West Brabant