Op zaterdagavond 29 juli werd Wim van Langen uit de Dorpstraat in Loosbroek verrast met een arrangement om de stad op een ander moment in het jaar nog eens van een andere kant te bekijken. Citaat van de heer Van Langen: "Wat?? Ik de miljoenste, ja het is echt druk he! Ik kom graag nog eens terug om deze stad op m'n gemak te bekijken, zeker nu ik zo'n arrangement heb gekregen".

Arrangement
Elke 200.000e bezoeker van de Tilburgse kermis krijgt een feestelijk arrangement aangeboden. Dit is één van de vervolgacties die volgt op het bereiken van de mijlpaal van 200.000 inwoners die Tilburg begin dit jaar bereikte.
Burgemeester Vreeman: "Het idee is dat bezoekers van de kermis onze stad nader leren kennen." Omdat Tilburg vorig jaar ruim 1 miljoen kermisbezoekers mocht verwelkomen, wordt verwacht dat er vijf keer een arrangement wordt aangeboden.

Het arrangement bestaat uit twee hotelovernachtingen met ontbijt en diner op de dag van aankomst, een bezoek aan het Nederlands Textielmuseum, een VVV-wisseldiner bij een van de restaurants in de stad, een Tilburgpakket met onder andere wandelroutes, een stadswandeling, fietsroutes en een boek over de geschiedenis van de Tilburgse kermis.

bron:Gemeente Tilburg