Utrecht, 20 oktober 2009 Afgelopen donderdag reikte Eurofiber zijn jaarlijkse Partner Awards uit. Dit jaar vielen TNF / Vodafone, Signet en RoutIT in de prijzen. TNF / Vodafone werd uitgeroepen tot Partner van het Jaar 2009 vanwege de zeer succesvolle samenwerking gebaseerd op wederzijdse kennisuitwisseling. De awards werden uitgereikt door Hans Messemaker, Sales Director van Eurofiber, tijdens het Eurofiber Partner Event.

à¢â‚¬à…“Een team kan pas succesvol zijn als je kennis durft te delen. Precies op die manier heeft TNF / Vodafone in het afgelopen jaar met ons samengewerkt. Het is bovendien een enthousiaste partner met een heldere visie op de markt die goed inspeelt op behoeften en ontwikkelingen. De meerwaarde die aan klanten geboden wordt, is groot, verklaart Hans Messemaker.

De Partner Award voor Service Provider van het Jaar 2009 ging wederom naar Signet, dat klanten met succes een totaalpakket van diensten met een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Ook de sterke strategische marktbenadering en de gedrevenheid van Signet werden door Eurofiber gewaardeerd.

RoutIT ontving de Partner Award voor Nieuwkomer van het Jaar 2009. Het bedrijf ontwikkelde samen met zijn eigen partnerkanaal een totaaloplossing op basis van vraagbundeling. Bedrijven op een bedrijventerrein, kantorenpark of in een bepaald stedelijk gebied kunnen hiermee tegen een vaste, zeer gunstige prijs profiteren van glasvezelverbindingen. Daarmee boorde RoutIT een nieuwe markt aan.

Het Partner Event van Eurofiber is een jaarlijks terugkerend evenement. Het bedrijf onderstreept hiermee zijn ambitie om optimaal rendement te halen uit de samenwerking met partners.

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, optische transmissiediensten over DWDM en Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps. Het fijnmazige glasvezelnetwerk heeft momenteel een omvang van ruim 9.500 kilometer en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over het netwerk van Eurofiber. Van het mobiele communicatieverkeer is dat ruim 50%.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Het onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die zij op hun glasvezelverbinding willen inzetten en uit de dienstenleveranciers. Het wijdvertakte netwerk, het diverse productaanbod en de mogelijkheid om de bandbreedte op ieder moment te verhogen, bieden ruimte om te innoveren en te groeien. Voor meer informatie: www.eurofiber.com

NOOT VOOR REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

Website: http://www.eurofiber.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular