LIMMEN - Sinds mei 2010 is TopRooster beschikbaar.
TopRooster helpt u bij het inroosteren.
Efficiënt, effectief en vooral: opvallend eenvoudig in het gebruik.
En bovendien 'web based', dus vanaf iedere internetaansluiting te gebruiken.

Hebt u (part time) medewerkers of vrijwilligers die zichzelf moeten kunnen inroosteren voor (wisselende, onregelmatige) diensten die moeten worden ingevuld / gedraaid?
Of maakt u het rooster zelf en wilt u dat ter inzage beschikbaar stellen aan de medewerkers?

TopRooster is een universeel, no-nonsense inroosterprogramma en is simpel aan te passen aan ook àºw situatie middels vele variabelen die wij vooraf in een handomdraai voor u kunnen instellen.
TopRooster werkt recht toe recht aan, zonder functies die u toch niet nodig hebt. Dat houdt het programma overzichtelijk en opvallend eenvoudig in het gebruik:
Zelfs medewerkers met zeer minimale computerervaring roosteren zichzelf direct probleemloos in en zijn enthousiast over de eenvoud van TopRooster (vraag ons naar referenties!).

Met ons 3-stappenplan begrijpt u - als 'beheerder' / 'admin' - binnen 3 minuten al wat de bedoeling is, hoe het programma in elkaar zit en bent u al volledig productief.
Dat klint inderdaad bijna te mooi om waar te zijn. Oordeel zelf:

Ga naar www.toprooster.nl voor een snelle, gratis en vrijblijvende maar 100 % bruikbare en op maat geïnstalleerde evaluatieversie van TopRooster.
Zo komt u er snel achter of (dat!) TopRooster is wat het lijkt.
Drie maanden lang gratis. Kostenloos. Volstrekt vrijblijvend. Geen addertjes onder het gras. Geen (proef)abonnementen die automatisch worden verlengd. Niets van dat alles.
Want wij willen alleen 100 % tevreden klanten.