Geavanceerde mogelijkheden zorgen voor de optimale game-ervaring

Breda, 23 september 2009 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert vandaag een gloednieuwe gaming-laptop: de Qosmio X500. Deze stijlvolle rood met zwarte notebook biedt gamers alles voor een ultieme gamebeleving: een zeer snelle processor gecombineerd met geavanceerde grafische mogelijkheden. Daarnaast heeft de Qosmio X500 een 18,4 inch scherm, Blu-Ray drive en Resolution+, een applicatie om standaard dvd´s in hoge resolutie af te spelen, kortom alles voor verbluffende multimediaprestaties.

"De Qosmio X500 is technisch zeer geavanceerd en kan daarom voor een optimale game-ervaring zorgen", zegt Dirk Thomaere, general manager Toshiba Computer systems Central Europe. "En de Qosmio X500 is voorbereid op de toekomst en kan overweg met 3D-effecten, HD-materiaal, snel bewegend beeld en nieuwe vormen van interactieve en online gaming.

Gamen op hoog niveau
De nieuwe Qosmio wordt aangedreven door Intel's nieuwste quad-core processors en beschikt over schitterende NVIDIA-graphics. Die zorgen voor een realistische game-ervaring met prachtige 3D-beelden, levendige omgevingen en dynamische spelfiguren. Daarbij zorgt het 18,4 inch TruBrite Full HD LCD-scherm, met een beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van 1920 x 1080 pixels, voor een heldere en haarscherpe beeldkwaliteit, ook tijdens de snelste actiescà¨nes.

De Qosmio X500 ondersteunt een 64 GB SSD als een zeer snel alternatief voor de traditionele harde schijf (HDD). Door de snelle start, hoge prestaties en een korte laadtijd van gegevens geniet de gamer van de nog betere spelprestaties. De Harman Kardon stereospeakers zorgen voor een prachtig geluid.

Bruikbaarheid en gebruiksgemak
Elk aspect van de Qosmio X500 is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. De touch pad met multi-touch control biedt een alternatief voor conventioneel scrollen. De vingerafdrukscanner en HD webcam met gezichtsherkenning-techniek geven snel en gemakkelijk toegang tot de Qosmio X500. De Toshiba ConfigFree utility vergemakkelijkt de configuratie van het draadloze netwerk en online toegang via de ingebouwde WLAN-interface of via Bluetooth. Via acht speciale knoppen heeft de gebruiker direct toegang tot veelgebruikte multimediafuncties zoals volume, snel vooruit, afspelen en stoppen.

De juiste uitrusting
De Qosmio X500 biedt tot 8 GB DDR3 (1066 MHz) geheugen en ondersteunt maximaal twee harde schijven met een totale capaciteit van maximaal 1TB. Voor het aansluiten van randapparatuur zijn drie USB 2.0 poorten aanwezig en een gecombineerde eSATA/USB-poort die USB Sleep-and-Charge ondersteunt, waardoor mobiele apparaten zelfs opgeladen kunnen worden als de laptop is uitgeschakeld. Toshiba's REGZA-Link HDMI-CEC (High Definition Multimedia Interface - Consumer Electronics Control) verbindt HD video en audio-apparaten die allemaal kunnen worden bediend met een enkele afstandsbediening. De 5-in-1 Bridge Media-poort en FireWire-poort maken de aansluitmogelijkheden van de Qosmio X500 compleet.

Duurzaam en milieuvriendelijk
Als een verantwoordelijk, wereldwijd opererend bedrijf, zorgt Toshiba ervoor dat alle laptops voldoen aan de RoHS-richtijnen. Door het terugbrengen van het gebruik van lood, kwik en bepaalde andere gevaarlijke stoffen beperkt Toshiba de milieubelasting. Daarnaast helpt de Toshiba Eco Utility knop het stroomverbruik te verminderen.

De Qosmio X500 is beschikbaar vanaf eind oktober en heeft een adviesprijs van à¢à¢â‚¬Å¡¬1899,- inclusief BTW.

Foto's van de X500 kunt u downloaden via:
http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vs29zbzMu8%2B6

N.B. Alle in dit persbericht genoemde specificaties zijn voorlopige specificaties. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 199.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 67 miljard US$ (2009).

Meer informatie: www.toshiba.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Inno Frencken
Tel. +31 (0)76 - 5438721
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]

Website: http://nl.computers.toshiba-europe.com/innovation/home/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular