(Persbericht) AV200+ adapter compact, snel en slim

Met de powerline-adapters van TP-Link kunnen gebruikers heel eenvoudig een hogesnelheid netwerk opzetten via het elektriciteitsnet. Dus geen meterslange netwerkkabels of ingewikkelde WiFi-configuraties. Opzetten van een netwerk is een kwestie van een paar stappen met de TL-PA251 AV200+. Een powerline-adapter in de buurt van de internetrouter in het stopcontact steken en aansluiten op de router, een andere powerline-adapter op de gewenste werkplek in een stopcontact steken en verbinden met de pc en het netwerk is klaar. Overal waar een stopcontact zit, kun je dus op het netwerk en heb je internet.

Veilig en energiezuinig
De TL-PA251 AV200+ powerline-adapter van TP-Link is voorzien van slimme technologie die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch naar een stroombespaarstand schakelt wanneer deze niet actief is. Het stroomverbruik wordt dan teruggebracht tot slechts 3 watt - een besparing van 75%. Veilig allerlei apparatuur aansluiten is kinderspel, dankzij de ´Pair‘˜-knop op iedere TL-PA251. Hiermee wordt via drie simpele stappen een 128-bit beveiligde connectie opgezet.

De TP-LINK TL-PA251 AV200+ powerline-adapter is per direct leverbaar.
De adviesprijs bedraagt € 34,99 inclusief BTW en € 67,99 inclusief BTW voor de kit.

Over TP-LINK
TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera‘˜s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informatie: www.tp-link.com/en.

Noot voor redacties:
Voor hoge resolutie beeldmateriaal en overige informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Contactgegevens:
TP-LINK
Dan Beach
Skype: Dan.Beach
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]