(Persbericht) Hofheim am Taunus, 30 mei 2011 TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, heeft The Communication Force gekozen als partner voor PR en communicatie in de Benelux. De Benelux is voor TP-LINK een uitdaging vanwege de vele reeds gevestigde en lokale concurrenten, maar het is tevens een belangrijke markt met veel potentieel. The Communication Force gaat TP-LINK, als relatief nieuwe speler in deze regio, helpen met het opbouwen van het merk en de naamsbekendheid.

à¢â‚¬Å“We hebben voor The Communication Force gekozen omdat het een professioneel PR-bureau is, met brede ervaring en kennis van zaken,à¢â‚¬ zegt Gordon Sun, Country Manager Benelux van TP-LINK. à¢â‚¬Å“Daarnaast hebben we gemerkt dat The Communication Force graag relaties voor de lange termijn opbouwt. Dat is waar wij ook naar op zoek zijn en daarom kiezen we onze partners zorgvuldig. En, niet te vergeten, het bureau heeft een uitstekend track record!à¢â‚¬

TP-LINK heeft onlangs met een marktaandeel van 20,8% wereldwijd de koppositie bereikt in het aantal leveringen van WLAN-netwerkapparatuur. TP-LINK is erin geslaagd om zijn aandeel in de wereldwijde omzet in WiFi-netwerkapparatuur aanzienlijk te vergroten. Het bedrijf streeft ook in de Benelux naar een koppositie in de markt voor netwerkapparatuur. Daarom opent TP-LINK in de tweede helft van 2011 een vestiging in de Benelux.

à¢â‚¬Å“We hebben een uitstekende uitgangspositie om ook in West-Europa en in de Benelux sterke groeicijfers te realiseren,à¢â‚¬ zegt Gordon Sun. à¢â‚¬Å“TP-LINK komt dit jaar nog met een hoop nieuwe producten, die dankzij onze investeringen voor consumenten en kleine bedrijven de beste keuze bieden voor hetzelfde budget. Maar voor succes vinden we communicatie over wat we te bieden hebben essentieel. We hebben er alle vertrouwen in dat The Communication Force onze communicatie de juiste kracht kan geven.à¢â‚¬

Over TP-LINK
TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. TP-LINK is sinds 2005 op de internationale markt voor netwerkapparatuur. In 2009 kwam 41,8% van de jaaromzet uit de internationale markt. Het bedrijf heeft kantoren in China, Singapore, de VS, Canada, Mexico, Australië, Vietnam, India, Rusland, Duitsland, Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Polen en Oekraïne, met plannen voor vestigingen in Nederland, Zweden, Spanje, Brazilië, Dubai en Egypte. Het bedrijf is marktleider in China.

TP-LINK streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera‘˜s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informative: www.tp-link.com/en.

Noot voor redacties:
Voor informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

TP-LINK
Dan Beach
Skype: Dan.Beach
[email protected]

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]