(Persbericht) Hofheim am Taunus, 23 september 2011 TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, treedt op als officieel sponsor van het Benelux gametoernooi Electronic Sports World Cup (ESWC) 2011, dat op 25 september 2011 in Den Haag plaatsvindt. Op die datum worden de Benelux finales gehouden van de games FIFA 2011 en Trackmania. TP-LINK levert netwerkapparatuur, waaronder de TP-LINK TL-SG3424, de netwerkswitch waar alle deelnemers aan het toernooi over spelen.

à¢â‚¬Å“Betrouwbare, snelle netwerkverbindingen zijn een absolute must voor high-end LAN-gaming. Lag en trage responstijden zijn funest voor dit soort grootschalige gamewedstrijden, zegt organisator Ricardo Mulder eSport Manager bij Kaos Industies. De netwerkswitches van TP-LINK zijn daarom bij uitstek geschikt voor dit soort events, omdat de organisatie en de deelnemers ervan op aan kunnen dat het netwerk optimaal werkt.à¢â‚¬

Het ESWC 2011 Benelux gametoernooi is zondag aanstaande vrij toegankelijk voor bezoekers. De winnaars van de Benelux-finales gaan door naar de ESWC-wereldfinales, die van 21 - 25 oktober 2011 in Parijs plaatsvinden.

Over TP-LINK
TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera‘˜s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informatie: www.tp-link.com/en.

Noot voor redacties:
Voor hoge resolutie beeldmateriaal en overige informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

TP-LINK
Dan Beach
Skype: Dan.Beach
[email protected]

The Communication Force
Anke van de Vliet
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]