(Persbericht) Sterke groei vraagt om lokale website

Hofheim am Taunus, 17 oktober 2011 - Vanaf vandaag is de website van TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, ook in het Nederlands beschikbaar: www.tplink.com/nl/. Dit moment markeert bovendien het succes van de TP-LINK-producten in de Benelux. Sinds het begin van dit jaar bedraagt de groei in deze regio 110 procent, in Nederland is de groei zelfs meer dan 200 procent. Hierdoor is de Benelux voor het bedrijf een zeer serieus afzetgebied geworden en dat betekent dat ook de informatievoorziening voor de consument met een Nederlandstalige website op een hoger plan is gebracht. Aan een versie die specifiek is voor België, wordt op dit moment nog hard gewerkt.

Aan het succes van TP-LINK in de Benelux is de afgelopen tijd bijgedragen door groot aantal positieve evaluaties van de producten door diverse computermedia. Meerdere producten werden beloond met een award, vanwege de prima prestaties en de aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zijn de producten van TP-LINK ook steeds beter verkrijgbaar in de Benelux. Het aantal computerleveranciers dat het merk voert blijft groeien, bijvoorbeeld de Media Markt België, maar ook Bol.com, Informatique, Alternate, Norrod en Micso.

Maar TP-LINK raakt ook op een andere manier verbonden met de Benelux. Zo treedt het bedrijf op als officieel sponsor van het Benelux gametoernooi Electronic Sports World Cup (ESWC) 2011, dat op 4 en 25 september plaatsvond in Den Haag.

Op dit moment bedient TP-LINK de Benelux nog vanuit Duitsland. Gezien de marktpositie die het bedrijf nu in de Benelux heeft verworven wil TP-LINK graag de dienstverlening aan leveranciers en consument verder verbeteren. Daarom wordt er momenteel gezocht wordt naar een geschikte locatie voor een eigen vestiging in de Benelux.

Over TP-LINK
TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera‘˜s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informatie: www.tplink.com/nl/.

Noot voor redacties:
Voor hoge resolutie beeldmateriaal en overige informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:

TP-LINK
Dan Beach
Skype: Dan.Beach
[email protected]

The Communication Force
Anke van de Vliet
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]