Londen, 8 april, 2010. TranslateMedia, een van de snelst groeiende vertaalbureaus actief in Europa, de Verenigde Staten en Azië, opent officieel een kantoor in Nederland, een vertaalmarkt ter waarde van € 100 miljoen die groeit met 10 % per jaar.

Managing director, Patrick Eve, verklaart: à¢â‚¬Å“Ons kantoor in Amsterdam is strategisch gelegen, dichtbij de plaatselijke kantoren van een aantal van onze belangrijkste internationale klanten. Voor ons is het ook belangrijk om dicht bij onze grote multinationale klanten in de juridische, farmaceutische, retail-, bank- en telecomsector te zittenà¢â‚¬.

Cà©dric Naintrà©, regional manager voor Europa, geeft de volgende toelichting: à¢â‚¬Å“Dit is een geweldige kans voor ons om onze activiteiten met Nederlandse bedrijven verder te ontwikkelen. Nederland is een fantastisch commercieel centrum in Europa en het is de residentie van een aantal van ‘˜s werelds meest vermaarde bedrijven. De 25 top van de Nederlandse bedrijven heeft een marktkapitalisatie van meer dan € 350 miljard en we kijken ernaar uit om onze diensten te presenteren aan de hoofdkantoren van bedrijven als Aegon, Philips, Akzo Nobel en Unilever, aangezien we in andere markten reeds hebben gewerkt met een aantal van deze bedrijven.à¢â‚¬

Marketing manager Lisa Skoglund, is tevreden over de uitbreiding en formuleert het als volgt: à¢â‚¬Å“De Nederlandse markt is heel aantrekkelijk voor ons. We weten dat onze prijs binnen de marktnorm ligt en dat ons doelsegment voordeel zal halen uit onze extra diensten, zoals 24/7 service en het veilige online platform voor vertalingen. We hebben vastgesteld dat er bij grote bedrijven een groeiende vraag is voor snellere levertijden, meer geavanceerde documentformaten en in veel gevallen, meerdere taalcombinaties met heel specifieke terminologie uit diverse sectoren. We willen ons driecijferig groeicijfer behouden en dicht bij onze klanten zitten via de plaatselijke kantoren. TranslateMedia zal de komende maanden tevens kantoren openen in Oostenrijk en Zwitserlandà¢â‚¬.

Matt Train, operations director, voegt hieraan toe: à¢â‚¬Å“Onze technologie is ontwikkeld voor gebruik door iedereen in het vertaalproces, om zo de snelle en efficiënte service te bevorderen. Via ons platform kunnen klanten in realtime informatie ontvangen over hun opdrachten en kan service van topkwaliteit geleverd worden met een hoge snelheid. Het bereiken, en in veel gevallen overtreffen, van de eisen van het EN 15038 kwaliteitscertificaat getuigt van de uitmuntendheid van onze interne processen, evenals onze inzet om een service van hoge kwaliteit te verlenen. We zijn ervan overtuigd dat Nederlandse bedrijven deze exclusieve service op prijs zullen stellen.à¢â‚¬

Over het bedrijf

TranslateMedia is een bekroond, wereldwijd opererend vertaalbureau dat 24 uur per dag, 7 dagen per week vertaaldiensten aanbiedt via telefonische en e-mailondersteuning. Het bedrijf werd onlangs geselecteerd voor de Media Momentum top 50 lijst van de snelst groeiende digitale media bedrijven in Europa voor 2010. Het unieke web based technologieplatform van TranslateMedia optimaliseert een snelle, nauwkeurige en kosteneffectieve levering van vertaaldiensten. TranslateMedia is een multidisciplinair vertaalbureau waar men terecht kan voor PR, marketing-, juridische, technische en financiële vertalingen. Het is een van de weinige bureaus dat EN 15038 gecertificeerd is, dit is het hoogste certificaat dat vertaalbureaus kunnen krijgen.

TranslateMedia heeft kantoren in Londen, Brussel, Parijs, Mà¼nchen, New York, Amsterdam en Hong Kong.

Voor PR informatie kunt u terecht bij Lisa Skoglund, marketing manager bij TranslateMedia, op +44 208 8344 708 of [email protected].

Voor sales vragen over de Nederlandse markt kunt u terecht bij Joey Ubachs op +31 (0)20- 658 6136 of [email protected].

Een flash presentatie over TranslateMedia‘˜s workflow platform voor bedrijven is beschikbaar via:
www.translatemedia.com/demo

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular