De website Surprise Tickets start woensdag met het uitzenden van Travel News, een nieuw tv-reisprogramma dat alleen op internet te bekijken is. In dit informatieve programma, van 5 minuten per week, belicht Travel News reporter Kristjan Knigge uitzonderlijke actuele reisaanbiedingen en bijzondere vakantie accommodaties.

In de eerste aflevering van Surprise Tickets Travel News bezoekt Kristjan het mooie Hotel Landgoed Avegoor op de Veluwe. We nemen de kijker mee naar een met kaarsjes verlichte hotelkamer, de prachtige tuin en restaurants. In de uitzending komen nog meer verrassende vakanties aan bod: Een schitterend kasteelhotel aan de Loire, waar je een vijfdaags arrangement kunt boeken voor nog geen 300 euro. Ook bezoeken we een uniek vakantiehuis in de Toscane, ooit het eigendom van de monniken van St. Benedetto.

Het doel van het programma is de kijker inspiratie te bieden in z’n vakantiekeuze. Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar authenticiteit en een andere, meer persoonlijke invulling van hun vakantie. Surprise Tickets Travel News laat een niet alledaags reisaanbod zien en maakt het bovendien voor de kijker ook makkelijk deze reizen te boeken. Na het kijken naar het programma kan direct doorgeklikt worden naar de site van de reisorganisatie voor aanvullende informatie of reservering. Kijk op   http://surprisetickets.nl/travel-news voor de nieuwste uitzending van Travel News.

De missie van de initiatiefnemers van Surprisetickets is het zoeken naar bijzondere reisaanbiedingen, in het oerwoud van websites, makkelijker en leuker te maken. Bezoekers kunnen hun tips mailen naar de redactie. De leukste inzending van de dag is te vinden op de homepage van http://www.surprisetickets.nl onder de kop “Catch of the Day” .

bron:Surprisetickets