(EMEA Persberichten) Menereis tafeltenniswinkel uit Soest is de nieuwe leverancier en sponsor van tafeltennisvereniging Unicum uit Geldrop. Menereis is een relatief nieuwe tafeltenniswinkel in Nederland en timmert flink aan de weg. Het sponsorcontract is lucratief voor beide partijen.

Het eerste Herenteam van Unicum komt dit seizoen uit in de Eerste divisie met oud internationals Martijn van de Leur en Jonah Kahn. Een goed moment voor Menereis om een samenwerking met Unicum te starten. "Met deze samenwerking vergroten wij ons afzetgebied in het Zuiden van het land, daarnaast spreekt Unicum ons aan als vereniging. Unicum is een voorbeeld hoe topsport en gezelligheid samen kunnen gaan", aldus Tsuri Menereis eigenaar van Menereis tafeltenniswinkel.

Ook Unicum is blij met de samenwerking. "Dit sponsorcontract is een echte win-win situatie", aldus Johan Franssen voorzitter van TTV Unicum. "Er was meteen een klik met Menereis tijdens het kennismakingsgesprek, jonge ondernemers met een juiste visie. Dat past prima bij Unicum."

Unicum en Menereis hebben ook al besloten om de handen ineen te slaan tijdens het Tafeltennis Festival van Unicum op 8 januari 2011, het grootste tafeltennis evenement uit de geschiedenis van Unicum.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular