Enschede 01-06-2005 - Kop staart aanrijdingen met vier voertuigen, twee gewonden naar ziekenhuis, weg 1 uur en een kwartier afgesloten geweest, dinsdagmiddag 31 mei om ongeveer 14.30 uur vond op de Haaksbergerstraat in Enschede, ter hoogte van de Wissinksdijk, een aanrijding plaats waarbij vier auto´s betrokken waren.

Voor de verkeerslichten binnen de bebouwde kom van Usselo, komende uit de richting Haaksbergen, stond een rij voertuigen te wachten. Een 23 jr. automobiliste uit Ulft stopte achter de rij wachtenden, evenals een achter haar rijdende 44 jr. automobilist uit Doetinchem.

Een 19 jr. bestuurster van een auto, afkomstig uit Enschede, verminderde vaart, maar een 38 jr. automobiliste uit Winterswijk ziet de rij te laat en knalt achterop
de auto van de 19 jr. De bestuurder uit Doetinchem ziet e.e.a. aankomen en probeert naar rechts te sturen, maar wordt door de auto van de 19 jr. geraakt en komt in de naastgelegen sloot terecht. De 19 jr. knalt daarop achterop de auto van de reeds stilstaande auto van de inwoonster van Ulft.

De veroorzaakster van het geheel, de 38 jr., werd door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De 19 jr. werd door de brandweer uit haar auto bevrijd en werd samen met haar 51 jr. moeder, ook uit Enschede en die bij de 19 jr. in de auto zat, met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De anderen bleven ongedeerd.

Bron: Politie Twente