Voor de tweedemaal binnen twee weken werd dinsdagavond een friture aan de Kuilenstraat in Meerssen overvallen. Waarschijnlijk is er sprake van dezelfde dader die ook op dinsdag 1 augustus 2006 omstreeks 21.30 uur de friture overviel.

De man liep dinsdagavond omstreeks 19.20 uur de zaak binnen. Op dat moment was de eigenaresse met haar dochtertje aanwezig. De man zei tegen de vrouw: “Ik kom weer geld pakken” en liep meteen naar de kassa. Vervolgens begon hij op een aantal knoppen te drukken, kennelijk met de bedoeling de kassa te openen. Omdat de vrouw op zeker moment begon te schreeuwen, staakte de man zijn poging en verliet langzaam de zaak. Buiten stapte hij op een grijze, vrij nieuwe fiets en verdween in de richting van de Klinkenberg.

Dezelfde man wordt eveneens verantwoordelijk gehouden voor een gewapende overval die op maandag 7 augustus 2006 op een friture aan de Kuileneindestraat in Meerssen plaatsvond. Bij die overval gebruikte de overvaller een mes en maakte hij ongeveer €600 buit. De politie onderzoekt de drie overvallen.

bron:Politie Limburg-Zuid