Na enkele gevallen van uitgaansgeweld in de Arnhemse binnenstad heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag twee verdachten aangehouden. Op de Korenmarkt werd een 27-jarige Arnhemmer aangehouden. Op de Hoogstraat werd een 37-jarige Arnhemmer aangehouden

Hij wordt ervan verdacht een 25-jarige man uit Breda te hebben geslagen. Het slachtoffer raakte daarbij licht gewond. De twee zouden ruzie hebben gekregen nadat de Arnhemmer het slachtoffer zou hebben bespoten met een champagne. Toen het slachtoffer daar een opmerking over maakte zou er geslagen zijn.

De op de Hoogstraat aangehouden Arnhemmer zou rond kwart over vier betrokken zijn geweest bij een vechtpartij waarbij een 26-jarige vrouw uit Arnhem verwondingen had opgelopen. Volgens het slachtoffer had de Arnhemmer zich tijdens het dansen misdragen. Nadat ze gezegd had dat ze daar niet van gediend was zou er een vechtpartij zijn ontstaan.

Bij een vechtpartij op het Nieuwe Plein raakten zondagochtend een 28-jarige man uit Apeldoorn en een 27-jarige vrouw uit Arnhem gewond. Beiden verklaarden tegenover de politie te zijn geslagen door twee onbekende mannen. De aanleiding daartoe was nog onbekend. Het gewonde duo moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. De daders bleken na het voorval te zijn verdwenen.

bron:Politie Gelderland Midden